Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Rmandić: Evropa sad i Demokrate su medijski diskriminisani kao Svetosavska na lokalnim izborima

SVETOSAVSKA, navodi on,  želi da politički djeluje u Crnoj Gori jednakih šansi, u kojoj je ''prirodno da predsjednički, poslanički ili odbornički kandidati ne osporavaju pravo konkurentima da slobodno i bez cenzure saopšte svoj stav''

Sve ono kroz šta smo mi prošli na gradskim izborima u Podgorici, danas je sudbina Pokreta Evropa sad i Demokrata, poručio je član Predsjedništva Svetosavske Mirko Rmandić.

“Svetosavska srpska lista smatra da je zakazivanje separatnog TV duela Mila Đukanovića i Andrije Mandića, bez prisustva preostalih predsjedničkih kandidata, kontinuitet prakse koja je pratila i prethodne izborne cikluse. I samo zato što nije bilo svijesti da se pruži otpor takvoj nakaradnoj diskriminaciji, danas imamo njenu reprizu”, saopštio je Rmandić.

SVETOSAVSKA, navodi on,  želi da politički djeluje u Crnoj Gori jednakih šansi, u kojoj je “prirodno da predsjednički, poslanički ili odbornički kandidati ne osporavaju pravo konkurentima da slobodno i bez cenzure saopšte svoj stav”.

“Za nas je jedino prihvatljiva ona Crna Gora u kojoj medijski radnici i intelektualci brane koncept demokratije koji se zasniva na pravu na mišljenje i identičnim startnim uslovima za sve učesnike tokom izbornog procesa”, dodao je Rmandić.

Sve ono kroz šta smo mi prošli, na gradskim izborima u Podgorici, po riječima Rmandića “danas je sudbina Pokreta Evropa sad i Demokrata”.

“S obzirom da nisu imali, prije svega političke svijesti, da se sa nama solidarišu kada smo sprečavani da učestvujemo na sučeljavanjima na TV Prva, TV Vijesti i TV Adria, u četvrtak će segregacija zakucati i na njihova vrata. Prije nekoliko mjeseci vjerovatno nijesu računali da ono što se nama dešavalo, može se, u perspektivi, i njima dogoditi. Nakon propuštene šanse da imaju jednog kandidata, sada će posmatrati Mila Đukanovića i Andriju Mandića kako kreiraju, umjesto da se bore za izborni rezultat. Dok funkcioneri Evrope sad i Demokrata čitaju ovo saopštenje SVETOSAVSKE, Đukanović i Mandić se spremaju za domaći Holivud i vježbaju uloge koje su odavno usaglasili kako bi spriječili protivnike da pošalju poruke koje mogu donijeti promjene u Crnoj Gori”, zaključio je Rmandić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve