Ponedjeljak, 27 Maja, 2024
Rubrika:

Rastoder: Pjevanje fašističkih pjesama pokazuje koliko je zatrovano društvo u Crnoj Gori

On je reagovao na izjavu poslanika DF-a Jovana Vučurovića koji je kazao da ''će uvijek slaviti pobjede nad okupatorima, i neka se DPS, BS i ostali naviknu na različitosti''

Fašistički plagijat, oronuli Vučurović i njegove fašističke falange ne pokazuju nimalo kajanje što je njihov kolega četnik Kovačević gradonačelnik slobodarskog Niksica i rodnog mjesta velikog narodnog heroja Save Kovačevića, pjevao stihove fašističke pjesme. Ubijeđen sam da se narodni heroj prevrće u grobu od srama što mu ovaj nesrećnik nosi isto prezime ko slavni general, saopštio je predsjednik Bošnjačkog saveza Crne Gore u Americi Esad Rastoder.

On je reagovao na izjavu poslanika DF-a Jovana Vučurovića koji je kazao da “će uvijek slaviti pobjede nad okupatorima, i neka se DPS, BS i ostali naviknu na različitosti”.

“Pjevanjem takvih fašističkih pjesama i poklicima od radosti kako se ubijaju nedužni civili pa bez razlike čijeg naroda, to samo pokazuje koliko je zatrovano društvo u Crnoj Gori od kako su sljedbenici Draže Mihailovića došli na vlast u Crnoj Gori. Nas patriote Crne Gore, a pogotovo nas Bošnjake ne može ništa iznenaditi od tih fašista koji su do skora klali i ubijali po cijelom Balkanu i gdje su im međunarodne institucije pokazale gdej im je mjesto po evropskim kazamatima i osudili ih za genocid na doživotne robije”, istakao je on.

Prema njegovim riječima, nažalost i fašita Radovan Karadžić je sa teritorije Crne Gore, kao i Vučurović i Kovačević.

“Zato poručujem tim pobjesnelim fašistima iz DF-a i ostalim Dražinim sljedbenicima u Crnoj Gori da ovo nijesu više devedesete i da smo ovoga puta mnogo oprezniji da nedozvolimo da ponizite ni na, ni drzavu u kojoj smo rođeni i u kojoj živimo i da ćete ovoga puta ako pokušate naići na žestok odgovor. Zato apelujem na sve građane Crne Gore da se dozovu pameti i na sljedećim izborima pošaljemo ove nesrećnike tamo gde im je mjesto – na smetlište istorije”. zaključio je Rastoder.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
15.01.2023-22:43 22:43

Pjevanje Kovačevića i sličnih samo potvrđuje da u CG imamo građane koji njeguju fašističku ideologiju. Nažalost u nekim gradovima vrše vlast. Još da zapjeva onaj narko bos iz Budve pa da bude slika još jasnija.

nikoinista
15.01.2023-23:12 23:12

Da su samo DF Cetnici krvni Muslimanima i ostalim narodima ovi SESELJEVI-VUCICEVI-DEMOKRATE su 100X opasniji – nikad nista ne osudjuju cak ni za onu  PORUKU njihovog vodje CETNIKA VUCICA 100 Muslimana jedan CETO ! Ne trebamo se mrzeti i zlo misliti -zajedno moramo zivjet nacionalizam se mora unistit -ZIVIO TITO-MILO-!!!!

Uros
15.01.2023-23:48 23:48

Rastoderu kako te nije sramota da narodnu pjesmu nastalu u borbi protiv Turskih okupatora i zulumcara nazivas fasistickom. Sjeti se istorije Rastoderu da su Turci tada, izmedju ostalih zlocina koje su cinili, nabijali na kolac i uzimali danak u krvi. Ova pjesma pokazuje borbu i oslobadjanje crnogorkog naroda protiv Turaka. Sto ne reagujes na skandiranje djece u Sarajevu i napad huligana na roditelje djece iz Beograda. Rastoderu ti imas ocigledno kompleks sto su ti preci bili pravoslavci. Sjeti se stare narodne ” Turcinu ruka krvava do lakata, a poturici do ramena”. Prijatno Rastoderu i ne pljuj po svojim precima.

Dusan
16.01.2023-07:26 07:26

Samo nemoj ti da branis Crnu Goru jerbo te dobro znamo kojim si zastavama vitlao a kako si naziva Bosnjake koji su stajali uz crnogorsku zastavu. Zato barem se ti ne oglasavaj!