Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Rastoder o odlasku Mandića u izborni štab SNS-a: Crna Gora dotakla dno

''Poštovani građani Crne Gore upaljen je zadnji alarm da spasavamo što se spasiti može ili će Crna Gora uskoro postati 27. opština Vučićeve Srbije''

Crna Gora je dotakla dno dna sa novokomponovanim prevarantima koji trenutno vode Vladu, državu i Skupštinu. Zacrtani plan koji su dobili od diktatora Aleksandra Vučića su u potpunosti ispunili ostalo im je još da udare još jedan ekser u sanduk napaćene Crne Gore koji će se dogoditi ovih dana poslije završetka namještenog popisa u Crnoj Gori, saopštio je predsjednik Bošnjačkog saveza u SAD-u Esad Rastoder, povodom odlaska predsejdnika crnogorskog parlamenta Andrije Mandića u izborni štab SNS-a.

“Postavlja se pitanje kako Mandić može sa dvojnim državljanstvom učestvovati u svim procesima u Crnoj Gori i Srbiji, a ja Esad ne mogu sa dvojnim državljanstvom učestvovati u mojoj državi rođenja nigdje i ni u čemu nego mi se ultimativno traži da se odreknem američkog državljanstva da bi mogao imati pravo da glasam ili budem biran, tako da vojvoda Manda može, a ja ne. Poštovani građani Crne Gore upaljen je zadnji alarm da spasavamo što se spasiti može ili će Crna Gora uskoro postati 27. opština Vučićeve Srbije”, kaže se u saopštenju predsjednika Bošnjačkog saveza CG u Americi i člana GO CEP Esada Rastodera.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve