Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Rastoder: Aktuelna nelegalna većina uradiće sve da eliminiše dijasporu da ne glasa

Taman su, kaže, pomislili da će ova propala vlast ponuditi neke olakšice za dijasporu, a oni sve rade da ih unište i boje se njihovog glasa.

Aktuelna nelegalna većina uradiće sve da eliminiše dijasporu da ne glasa i iskoristi svoje građansko pravo, tvrdi predsjednik Bošnjačkog saveza u SAD-u Esad Rastoder.

“Šta je propaloj Vladi ostalo i koji mehanizam da spriječi dijasporu? Pa ništa drugo osim da ToMontenegro iskoristi u njihove svrhe. Prepadnuti pokušavaju sve alarmirati da im dijaspora ne pokvari zacrtani plan uništenja Crne Gore”, navodi Rastoder.

Taman su, kaže, pomislili da će ova propala vlast ponuditi neke olakšice za dijasporu, a oni sve rade da ih unište i boje se njihovog glasa.

“Draga dijasporo, odvažno, hrabro po svom izboru glasajte drugog aprila i ne dozvolite da nas neki lažni tipovi sa sumnjivim i diplomama i lažnim predstavljanjiem vode, jer očigledno oni ne znaju ni sebe same voditi”, zaključio je Rastoder.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Merlin
23.03.2023-07:46 07:46

Genije, Milatović nema “sumnjive diplome”, on je magistrirao na Oksfordu i radio za strane firme dok ti vrtiš đevrek na kamionu i širiš mržnju …

Miljana
23.03.2023-09:45 09:45

U gradu Oxfordu postoji cuveni I visoko rangirani Oxford University …Ali postoji I jos jedan drzavni Oxford Brooks na koje su I Jakov I Vasilije radili master I koji je rangers kao I svaki fakultet u Crnoj Gori.Znaci Jedino je istinito da je u pitanju grad Oxford u Engleskoj..