Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Rakočević: Ako bude u državi, ne vidim razlog da Đukanović ne prisustvuje narednom protestu

''Predsjednik javno podržao protest''

Predsjednik države je javno podržao protest građana “Ima nas” i ako bude državi, ne vidim razlog zašto ne bi prisustvovao, kazao je na konferenciji za medije poslanik DPS-a Nikola Rakočević.

On je podsjetio da je predsjednik prošli put bio spriječen da prisustvuje protestu ispred Skupštine jer je bio službeno odsutan.

“Kada radite znajući da gazite Ustav odgovorni građani se moraju okupiti da bi poslali apel da se mora postupati u skladu sa domaćim i međunarodnim aktima”, naveo je Rakočević.

Dodao je i da nema informaciju da li će Đukanović prisustvovati narednim konsultacijama parlamentarnih partija o izboru sudija Ustavnog suda.

Dodao je i da potpredsjednik partije ima isti kredibilitet kao predsjednik na tom sastanku.

“Vjerujem da nema nikakvih smetnji ako ne bude imao obaveze van države”, kazao je on.

Ocijenio je da je izostao dijalog i dogovor većine kada je riječ o izboru sudija Ustavnog suda.

“Da li ćemo doći do rješenja zavisi od pregovora koji će se desiti u petak kod predsjednice Skupštine”, kazao je Rakočević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
14.11.2022-15:26 15:26

Ne smije Pres'ednik drzave CG..da bude na proteste..To je velika opasnost za njegov zivot..Ti sto zele da dodje..zele ..da ga nema..Cetnici-svetosavci su najvulgarnija nacija na Balkanu..zato..G-din Djukanovic treba da stoji po strani…Mi ga moramo cuvati..!