Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

Raičević čestitao Vaskrs: Želim da praznične dane provedete u dobrom zdravlju

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević uputio je čestitku povodom Vaskrsa barskom Protojereju-stavroforu Slobodanu Zekoviću i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević uputio je čestitku povodom Vaskrsa barskom Protojereju-stavroforu Slobodanu Zekoviću i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti.

“Uvaženi gospodine Zekoviću, U ime Opštine Bar i u svoje ime, Vama, sveštenstvu i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovjesti upućujem čestitke povodom najvećeg hrišćanskog praznika – Vaskrsa”, navodi Raičević.

Prema njegovim riječima, praznični dani su uvijek prilika da se prisjetimo univerzalnih vrijednosti poštovanja različitosti, međusobnog uvažavanja, praštanja i zajedništva koji je duboko ukorijenjen u bit našeg Bara i Crne Gore, jer u izazovnom vremenu u kojem živimo jedino nam takvi principi i vrijednosti daju šansu da prevaziđemo sva ona iskušenja sa kojima se susrijećemo.

“Vjerujem da je pred nama vrijeme u kojem ćemo se vratiti našim tradicionalnim okupljanjima i proslavama i u to ime želim da puni entuzijazma i pozitivne energije ove praznične dane provedete u dobrom zdravlju i sreći, u krugu svojih porodica i prijatelja, šireći ljubav i toleranciju koja je temelj prosperitetnije budućnosti svih nas. Hristos Voskrese”, piše u vaskršnjoj čestitki Raičevića.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
.....
01.05.2021-00:06 00:06

Mogao si čestitati Vladici Mihailu, “junače”…blago nama s vama…dokle li ćemo stići tako…