Subota, 27 Jula, 2024
Rubrika:

Pavle Ilić demostrirao protiv Novog Pazara kako Crvena zvezda osvaja titule

Ilić dosudio nepostojeći penal, VAR nije ponovo reagovao što jasno ukazuje da je sudija u Pančevu bio na specijalnom zadatku i da su isti posao obavljali i ljudi iz VAR sobe.

Sudija Pavle Ilić iz Kragujevca kao najpouzdaniji kadrovik Aleksandra Vučića i Zvezdana Terzića došao je u priliku da sudi na utakmicama ping pong lige Srbije i nakon svega 14 utakmica dobio šansu da dijeli “pravdu” na dva vječita derbija ovog proljeća između Crvene zvezde i Partizana i taj posao je obavio onako kako su to od njega zahtjevali njegovi mentori.

Za nestvaran lopovluk u vječitom derbiju koji je Crvena zvezda riješila u svoju korist rezultatom 3:2 koji je svojim odlukama “skrojio” lično Pavle Ilić od komesara suđenja, Dejana Santrača, Vučićevog stranačkog povjerenika u FSS dobio je najviše ocjene jer je ispunio očekivanja predsjednika svega i svačega u Srbiji, a ponajviše mafije, organizovanog kriminala i korupcije.

Međutim, iako nije sudio i treći proljećni derbi misija Pavla Ilića tu nije završena, već su mu mentori Vučić, Zvezdan Terzić i Santrač ukazali povjerenje da sudi na utakmici Železničar iz Pančeva – Novi Pazar 2:1.

Na toj utakmici Ilić je demonstrirao kako Crvena zvezda osvaja šampionske titule. Voždovac se drznuo da pobijedi mezimicu i zato mora u niži rang takmičenja.

Utakmica od izuzetnog značaja za Pančevce koji se grčevito bore za opstanak bila je višestruko važna za Aleksandra Vučića, Zvezdana Terzića i Crvenu zvezdu.

Železničar je iz grada u kojem je glavni “naprednjački baja” predsjednikov komesar suđenja Dejan Santrač, a kad je već tako greota je da klub iz komesarovog grada ispadne iz lige kada je tokom sezone bio toliko kooperativan i lagano se sklanjao Crvenoj zvezdi tokom sezone, a da u ping pong ligi ostane Voždovac koji se onako bezočno drznuo da pobijedi mezimicu nacije u 6. kolu prvenstva i rasprši  poriču kao, mjehur od sapunice, o najboljem timu Crvene zvezde od 1991. godine do danas.

Nakon serije lakih i ubjedljivih pobjeda u mečevima u kojima je Crvena zvezda davala po pet komada mediji su se raspisali o trenerskoj moći Baraka Bahara i magičnoj viziji doktora Terze, a onda je došao Voždovac i prvi odigrao utakmicu protiv, jednog dana će se ispostaviti, nacionalne sramote i pobijedio sa 3:2 i za samo 90 minuta uništio bajkovite snove.

E, takvu drskost i bezobrazluk Aleksandar Vučić, Zvezdan Terzić i Crvena zvezda ne praštaju.

Nakon brojnih saplitanja tokom proljećnjeg dijela sezone Santrač je dobio specijalan zadatak da zada smrtonosan udarac Voždovcu u borbi za opstanak i Železničar je pobijedio namjerno izmišljenim penalom protiv Novog Pazara.

Lopta koja pogađa Adešinu u leđa, može se učiniti u prvi momenat kao igranje rukom, i to bi moglo da se toleriše, ali kada nakon očigledne greške sudija ne reaguje ni VAR soba postaje jasno da je riječ o neskrivenoj namjeri, i to nije prvi put, jer Ilić nije želio da gleda VAR ni nakon grešaka u vječitom derbiju.

Skandalozna odluka Ilića glavna su tema u srpskom fudbalu ovog vikenda, jer mediji nisu smjeli da prećute ono što je očigledno, ali isti ti novinari nikako da se sjete koji klub stoji iza svega i zašto Voždovac mora u niži rang takmičanja, dok se u Superligu vraća OFK Beograd na čijem čelu se nalaze dvojica Terzićevih ponoosa Balša i Kostadin Terzić.

Kada se tome doda da je novi član ping pong lige postalo i Jedinstvo iz Uba, klub u kojem je ponikao predsjednik FSS Dragan Džajić i to u prvoj sezoni njegovog predsjednikovanja, možete zamisliti na šta će takvo takmičenje da liči.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Kiza
19.05.2024-12:51 12:51

Svaka čast na tekstovima…. mala. digresija ljiga od komesara je iz vršca, a Pančevo je batin grad.