Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Radunović ne prestaje: Uporedio Lavice sa sportistima koji su salutirali Hitleru

''Dale ste veliki doprinos da podjele u Crnoj Gori budu veće''

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović nastavio je da napada naše rukometašice optužujući ih da su promoteri diktature Demokratske partije socijalista.

Nakon što je to juče uradio u Skupštini, nastavio je na svom Facebook profilu.

“Kako mi je uopšta palo napamet da su ‘zlatne lavice’ DPS agitatorke? Vjerovatno sam jedini čovjek u Crnoj Gori koji je to zaključio… A, sad ozbiljno…Vjerovatno od vremena kada su sportisti u Njemačkoj salutirali Fireru, nije bilo sličnog primjera odanosti diktatoru i njegovim političkim potrebama. Pjevale su, oblačile majice s propagandnim porukama, fotografisale se za bilborde, pravile performanse na parketu prije ili poslije mečeva….A, država je sipala šakom i kapom. Iako u cijeloj zemlji ima samo nekoliko ženskih rukometnih klubova, bile su među najbolje plaćenim igračicama u Evropi”, naveo je Radunović na svom Facebook profilu.

“'Zlatne lavice’, vi ste imale vrhunske sportske rezultate i na tome vam svaka čast. Ali, dale ste veliki doprinos da podjele u Crnoj Gori budu veće. Bile ste voljni saučesnik u promovisanju diktature. Nažalost, po tome ćete bile upamćene, više nego po sportskim uspjesima”, naveo je Radunović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
piperka
17.11.2021-09:49 09:49

Ovaj će dočekati da ga žene neđe na ulici ispljuvaju i jajima kao Mladića gađaju.

Namjerno
17.11.2021-10:03 10:03

Izvinjavam se, ali ovaj čovjek je moron, što je ta sažaljenje, osim ako ne radi ovo namjerno sa nekim ciljem što je podmuklo.