Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Radovanić: Spajićev poslanik pronađen izgubljen u vremenu i prostoru, Budžet izglasan juče

On je na kraju zaključio, da i posle juče izglasanog Budžeta program Evropa sad 2 ostaje mitsko biće, poneko još, kako kaže,i priča da postoji, ali jedno je sigurno, da ga niko nije vidio

Spajićev poslanik Tonći Janović optužio je danas Građanski pokret URA kako ima vrlo jasnu namjeru da svojim amandmanima obesmisli Budžet i odloži njegovo izglasavanje. Koristim ovu priliku, da obavijestim poslanika Janovića da je Budžet za 2024. godinu izglasan još juče i da je upravo i on glasao za njega, saopštio je generalni sekretar URE Mileta Radovanić u reagovanju na navode poslanika Pokreta Evropa sad (PES).

“Predstavnici Pokreta Evropa sad znaju svakodnevno da nas pozitivno iznenađuju svojim postupcima, ali nas je Tonći Janović, čini se, izgubljen u vremenu i prostoru, definitivno danas oduševio i dodatno oraspoložio u susret novogodišnjim praznicima, te mu se na tome iskreno i od sveg srca zahvaljujemo”, poručio je Radovanić.

On je na kraju zaključio, da i posle juče izglasanog Budžeta program Evropa sad 2 ostaje “mitsko biće”, poneko još, kako kaže, “i priča da postoji, ali jedno je sigurno, da ga niko nije vidio”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve