Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Radojević: Zadovoljni smo rezultatom koalicije, SD će imati dva odbornika i sopstveni klub

''A činjenica da je najveći dio Nikšićanki i Nikšićana dao podršku upravo našoj listi, za nas predstavlja i veliku čast, ali i veliku odgovornost''

Socijaldemokrate Nikšić zadovoljne su rezultatom koalicije Evropski tim za Nikšić koja je, na juče održanim lokalnim izborima, pri izuzetno visokoj izlaznosti, osvojila preko 40 odsto glasova Nikšićanki i Nikšićana, kao i našim doprinosom tom rezultatu, saopštio je Marko Radojević, predsjednik OO SD Nikšić.

“U situaciji neviđenog miješanja susjednih Srbije i Republike Srpske, neviđene medijske propagande izvan Crne Gore, ostvariti ovakav rezultat i dobiti ovoliku podršku naših sugrađanki i sugrađana, za nas predstavlja uspjeh. A činjenica da je najveći dio Nikšićanki i Nikšićana dao podršku upravo našoj listi, za nas predstavlja i veliku čast, ali i veliku odgovornost. Uvjereni da je program Evropskog tima za Nikšić ubjedljivo najbolji od svih programa, iz odborničkih klupa ćemo se, koliko to bude u našoj moći, zalagati za realizaciju istog”, rekao je on.

Prema njegovim riječima pri ovoj raspodjeli mandata, Socijaldemokrate Nikšića imaće dva odbornika u novom sazivu lokalnog parlamenta, čime stiču mogućnost formiranja odborničkog kluba. Sa tih mjesta će, dodaje on, kao opoziciona partija, sve naše kapacitete posvetiti borbi za bolji život građanki i građana Nikšića.

“Naša borba za sve one vrijednosti građanske, multinacionalne, multivjerske, antifašističke, sekularne evropske Crne Gore koje su ozbiljno uzdrmane se nastavlja i na tom putu ostajemo maksimalno posvećeni. Uz obećanje svima koji vjeruju u našu politiku da od tih temeljnih vrijednosti samosvjesne i suverene Crne Gore u koje duboko vjerujemo nećemo odstupiti niti jedan milimetar”, poručio je Radojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve