Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Radman: Izgubljeni – nađeni djelovodnik je novi dokaz haosa i raspada sistema

On kaže da to ukazuje na totalni haos u ministarstvu na čijem je čelu Novaković Đurović.

Blamaži institucija pridružila se i Ana Novaković Đurović, ministarka ekologije, prostornog planiranja i urbanizma u tehničkom mandatu, poručio je član Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista Andrija Radman nakon što je u kancelariji Ministarstva ekologije i prostornog urbanizma pronađen djelovodnik za koji je policiji prijavljeno da je nestao.

On kaže da to ukazuje na totalni haos u ministarstvu na čijem je čelu Novaković Đurović.

”Ako ovako važna dokumenta nestaju a zatim izranjavaju sama od sebe iz nekog budžaka, to je samo znak da je državna administracija u stanju raspada, i da će svakim danom iz nje izlaziti neki novi skandal, koji uznemiruje građane. Žalosno je što nesposobni i neznaveni kadrovi URA istrajavaju u zloupotrebi institucija i priželjkuju da će još mjesecima ostati na svojim pozicijama, umjesto da se sklone sa vlasti što prije”, ocijenio je Radman.

Član izvršnog odbora DPS-a poručuje da je Crnoj Gori pod hitno potrebna odgovorna i ozbiljna vlada.

”Svaki novi izgubljeni dan za Crnu Goru, približava nas tački raspada sistema sa nesagledivim posljedicama”, zaključio je Radman.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
16.09.2023-14:41 14:41

Treba provjeriti da nije to prepis ,,izgubljenog” djelovodnika u kojem su izbrisani zavodni brojevi nekih predmeta kao i dodati neki novi predmeti…