Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

PzP: Zabrinuti smo što nova Vlada nije odraz volje građana iskazane na izborima, učinićemo sve da kontrolišemo njen rad

Potpredsjednica PzP Branka Bošnjak i portarol PzP-a Nikola Bajčetić sastali se sa direktorom fondacije Konrad Adenaur Stiftung Norbert Beckmann Dierkesom i predstavnicom te fondacije u Crnoj Gori Sanijom Šljivančanin

Potpredsjednica PzP Branka Bošnjak i portarol PzP-a Nikola Bajčetić sastali se sa direktorom fondacije Konrad Adenaur Stiftung Norbert Beckmann Dierkesom i predstavnicom te fondacije u Crnoj Gori Sanijom Šljivančanin i razmijenili iskustva o trenutnoj političkoj situaciji u Crnoj Gori, nakon parlametarnih izbora 2020. godine.

”Predstavnici PzP-a su istakli zabrinutost što nova Vlada nije odraz volje građana iskazane na izborima, ali su naglasili da će preko parlamentarne većine učiniti sve da se kontroliše rad nove Vlade, kako bi predizborna obećanja data građanima i njihova iščekivanja bila ispunjena”, saopšteno je iz PzP-a.

Obje strane su iskazale spremnost na intenzivniju saradnju, s obzirom da je PzP punopravna članica IDU i AECR-a, a sada ima i poseban poslanički klub u Skupštini Crne Gore pa će biti u mogućnosti da jasnije iskazuje svoja ideološka opredjeljenja i predlaže predloge zakona koji su okosnica partijskog programa.

Dierkes je upoznao predstavnike PzP-a sa svim programima koje ova fondacija realiziju u Crnoj Gori i regionu i najavio saradnju i podršku PzP kroz učešće njihovih predstavnika u realaziciji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve