Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Privođenja u Prijestonici, SD poručuje Krivokapiću: Izdržalo je Cetinje brojne okupatore, izboriće se i sa odnarodenim premijerom

Cetinjane nećete zaplašiti, ni sa obezbjeđenjem, ni bez njega, ni sa privođenjima, ni sa hapšenjima. Silne su age i paše iz Cetinja odlazile pognute glave, poručuju iz SD-a

Nakon današnjeg, krajnje neodgovornog i neodmjerenog obraćanja premijera povodom događaja na Cetinju 4. septembra, uslijedila su privođenja i saslušanja Cetinjana iz samo jednog jedinog razloga, zato što su Crnogorci i zato što vole svoj grad i svoju zemlju, kazali su iz Opštinskog odbora Socijaldemokrata Cetinje.

Oni su reagovali na jučerašnje izjave Krivokapića u kojima je kazao da će ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija biti održano 4. septembra na Cetinju, te da tu “svenarodnu radost ne mogu da poremete pojedinci kojima čitavog života nešto smeta”.

“Prvenstveno premijeru Krivokapiću da poručimo – Cetinjane nećete zaplašiti, ni sa obezbjeđenjem, ni bez njega, ni sa privođenjima, ni sa hapšenjima. Izdržalo je ovo Cetinje brojne okupatore, borilo se i sa Arkanovim tigrovima koji su od vjernika “čuvali” Cetinjski manastir, pa će se izboriti i sa odnarodenim premijerom , bez obzira koliko naoružanih policajaca iza njega stajalo-, poručili su iz SD Prijestonice.

Komentarišući navode o hapšenjima njihovih sugrađana, iz SD Cetinje poručili su Krivokapiću da ne može svo Cetinje uhapsiti!

“I kad bi vam to pošlo za rukom, naša braća i sestre iz svih gradova Crne Gore i njene dijaspore spremni su da, bez imalo straha, stanu ispred vas da se pogledamo u oči. Na kraju, jedno znajte – silne su age i paše iz Cetinja odlazile pognute glave, a i vi ćete jer su Cetinje i Crna Gora uvjek bili pobjednici”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Privođenja u Prijestonici, SD poručuje Krivokapiću: Izdržalo je Cetinje brojne okupatore, izboriće se i sa odnarodenim premijerom – CG Vijesti
11.08.2021-12:08 12:08

[…] Aktuelno […]