Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Predsjednik Stranke pravde i pomirenja Seid Hadžić

Kako su naveli iz SPP, za počasnog predsjednika izabran je Hazbija Kalač, dok za potpredsjednika stranke izabrani su Mesko Đurđević, Aldin Muratović, Arben Jakupi i Dalila Nišić

U Rožajama je juče održana 3. Izborna skupština Stranke pravde i pomirenja, na kojoj su je usvojen novi Statut stranke, te izabrani članovi Glavnog odbora, predsjednik, počasni predsjednik i Predsjedništvo, saopštila je Stranka pravde i pomirenja. Za predsjednika Stranke pravde i pomirenja u Crnoj Gori izabran Seid Hadžić.

“Na prijedlog bivšeg predsjednika Hazbije Kalača, koji su podržali svi Odbori SPP-a u Crnoj Gori, za predsjednika Stranke pravde i pomirenja u Crnoj Gori na Kongresu je izabran mr. Seid Hadžić.

Za članove Glavnog odbora izabrano je po pet članova iz opštinskih odbora stranke u Rožajama, Petnjici, Bijelom Polju, Pljevljima, Tuzima, Baru i Ulcinju”, naveli su u saopštenju.

Kako su naveli iz SPP, za počasnog predsjednika izabran je Hazbija Kalač, dok za potpredsjednika stranke izabrani su Mesko ĐurđevićAldin MuratovićArben Jakupi i Dalila Nišić.

Za generalnog sekretara izabran je Redžep Demić, za predsjednika Izvršnog odbora Sadat Dacić, za predsjednika Nadzornog odbora Mumin Halilović, za predsjednika Statutarnog suda Sajmon Klimenta te za portparola Armin Demić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve