Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Poslanik Evrope sad poziva Mandića da se vrati u okvir koalicionog sporazuma

U objavi na društvenoj mreži X Hadžić je naveo da ćemo tako konačno da ispunimo očekivanja naših građana u poboljšanju standarda njihovog života što je i suštinska smisao ove većine

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić treba da se vrati u okvir koalicionog sporazuma, kako ne bi doveo do usporavanja dobro započetog posla na ispunjavanju obaveza prema EU partnerima, kazao je poslanik Pokreta Evropa sad Seid Hadžić.

U objavi na društvenoj mreži X Hadžić je naveo da ćemo tako konačno da “ispunimo očekivanja naših građana u poboljšanju standarda njihovog života što je i suštinska smisao ove većine”.

“Međutim, ono što treba istaći, meni posebno važno, da je Milorad Dodik iz Crne Gore otišao nezadovoljan, jer mu nije uspio plan da predstavi sebe kao koordinatora, u kreiranju politike po receptu iz Rusije. To su mu jasno poručili i predsjednik Crne Gore, Jakov Milatović i predsjednik Vlade, Milojko Spajić svojim velikim “NJET” destruktivnoj politici, kada mu nijesu ukazali gostoprimstvo kao zvaničnika, a svoje veliko DA evro-atlanskoj politici”, kazao je Hadžić.

Dodao je da su SAD stavile Dodika na “crnu listu”, zbog podizanja tenzija i kršenja Ustava suverene i međunarodno priznate države Bosne i Hercegovine, pa u tom smislu, navodi Hadžić, ne ide zajedno evropski put Crne Gore i članstvo u NATO, sa ovim “specijalnim vezama iz doktrine jednog od najštetnijih političara po narod koji predstavlja.”

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Stefan
29.02.2024-18:51 18:51

Uzalud vam trud trubači! Krsti vojvodu, vojvoda u četnike!

Fahro
29.02.2024-19:40 19:40

Cus ovog salje poziv Mandicu da se vrati spoazumu a ovaj je gori od njega !Ne kaze se skim si takav si nego skim si gori si!