Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Povodom dešavanja u sektoru bezbjednosti: Sjutra kontrolno saslušanje Abazovića, Adžića, Brđanina, Novovića…

Kako se navodi u sazivu za sjednicu, to parlamentarno tijelo će saslušati premijera Dritana Abazovića, ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića, glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića i načelnika Specijalnog policijskog odjeljenja Predraga Šukovića

Skupštinski Odbor za bezbjednost i odbranu obaviće sjutra kontrolno saslušanje predstavnika Vlade, tužilaštva, policije i Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB), povodom dešavanja u sektoru bezbjednosti.

Kako se navodi u sazivu za sjednicu, to parlamentarno tijelo će saslušati premijera Dritana Abazovića, ministra unutrašnjih poslova Filipa Adžića, glavnog specijalnog tužioca Vladimira Novovića i načelnika Specijalnog policijskog odjeljenja Predraga Šukovića.

Na sjednici će biti saslušani i doskorašnji direktor Uprave policije Zoran Brđanin, vršilac direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Boris Milić i koordinator Biroa za operativnu koordinaciju organa obavještajno bezbjednosnog sektora, Marko Kovač.

Predsjednik Odbora Milan Knežević kazao je na prethodnoj sjednici, početkom aprila, da je u bezbjednosnom sektoru “haos”.

“Jasno je da ne postoji nikakva saradnja između policije, Specijalnog državnog tužilaštva i Specijalnog policijskog tima”, kazao je Knežević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve