Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Poslanički klub PES-a: Jedinstveni i posvećeni rezultatima

Ističu da građani Crne Gore ne treba da imaju bilo kakvu dilemu kada je u pitanju izvjesnost realizacije programa Evropa sad dva i politička stabilnost

“Nakon odličnog starta parlamenta i Vlade Crne Gore, jedinstveni smo posvećeni da u nastavku realizujemo još bolje rezultate. Deblokada evropskog puta, te institucija koje su godinama bile u v.d. stanju, povećanje minimalnih penzija, kao i veliki uspjesi na međunarodnom planu, jesu samo najava za ono što slijedi”, saopšteno je iz PES.

Ističu da građani Crne Gore ne treba da imaju bilo kakvu dilemu kada je u pitanju izvjesnost realizacije programa Evropa sad dva i politička stabilnost.

“Zato će u narednom periodu biti predložene desetine zakona Vlade Crne Gore, koje će razmatrati Skupština. U saradnji sa koalicionim partnerima i Vladom Crne Gore, uvjereni smo da će naš poslanički Klub i ubuduće biti jako važan činilac u ukupnom uspjehu naše zemlje i društva”, saopšteno je iz PES .

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Fikret
27.02.2024-19:02 19:02

PES-Najvise glasova ste dobili zahvaljujuci gos.MILATOVICU i VELIKOM GOSPODINU SKOLOVANOM MIILOVICU BEZ NJIH STE PARTIJA KA CETNIKA MILACICA IMACETE PODRSKU 2% A U TO CETE SE UVJERIT BRZO !!!

ARGENTINA
28.02.2024-01:36 01:36

Agora tener travajo gordo serbio ja ja