Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Poslanice opozicije: Hvala Latinki Perović za podršku suverenoj, antifašističkoj i građanskoj Crnoj Gori!

Ikonopoklonka i hrišćanka Bratić priziva Strašni sud za jednu opasnu ''babu'', a u stvari, velikanku XX vijeka, naučnicu kakvu bogoneugodna ministarka nikad nije imala u svojoj orbiti

Vesna Bratić je prva ministarka u istoriji Vlade Crne Gore koja je uspostavila babologiju kao jedan od direktorata u ministarstvima koje podvodi svetosavskoj i četničkoj inicijativi, navodi se u saopštenju koje potpisuju poslanice opozicije u crnogorskom parlamentu.

“Taman kad smo pomislili da joj je baba primarni izvor saznanja, shvatili smo da postoje babe koje bi naša ministarka poslala Bogu na istinu, kako se eufemistički priziva nečija smrt.

Ikonopoklonka i hrišćanka Bratić priziva Strašni sud za jednu opasnu “babu”, a u stvari, velikanku XX vijeka, naučnicu kakvu bogoneugodna ministarka nikad nije imala u svojoj orbiti, jer “neželjena elita”, kakva je bila i ostala dr Latinka Perović, jeste najveća intelektualna i politička smetnja ženskim i muškim četnicima.

Kad je liberalka Latinka Perović vidjela kakvo se društvo uspostavlja poslije Tita, rekla je, dabome, da je Titova jedina greška to što je umro. Jedina, jer se poslije njega na tlu Jugoslavije mogao razmahati nacionalizam i klerofašizam, a pojave koje negiraju crnogorski narod, nazivajući ga, kao baboglagoljiva Vesna Bratić, plodom genetičkog inženjeringa, mogu postati ministarke. Ni manje, ni više nego četiri resora”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve