Ponedjeljak, 4 Marta, 2024
Rubrika:

Sud poništio još jedno razrješenje Bratićke

Upravni sud je poništio rješenje Vlade kojim je Rešad Sijarić, profesor geografije, bio razriješen dužnosti direktora Zavoda za školstvo

Još jedan direktor koji je razrišen na prijedlog ministarke Vesne Bratić dobio je na sudu spor i pokazao da je razrješenje bilo nezakonito.

Upravni sud, po tuzbi Rešada Sijarica iz Podgorice, protiv Vlade Crne Gore, radi poništenja rješenja Vlade broj: 04-172/2 donio je presudu 12. decembra 2023. da se ovo rješenje poništava.

Foto: Screenshot

Upravni sud je poništio rješenje Vlade kojim je Rešad Sijarić, profesor geografije, bio razriješen dužnosti direktora Zavoda za školstvo. Prijedlog za razrješenje Rešada Sijarića podnijela je ministarka Vesna Bratić 21. 01. 2022. Komisiji za kadrovska i administrativna pitanja Vlade Crne Gore. Vlada je rješenjem od 26. 01. 2022 nezakonito razriješila Rešada Sijarića dužnosti direktora Zavoda za školstvo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
29.01.2024-14:36 14:36

Sudovi u CG ne-funkcionisu..stali su na stranu nepravde..fasizma..i srbijanskog nacionalizma..Oni misle..da ce dovijek vladati..ali utome necete uspjeti!