Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Popisivanje profesionalnih Srba u Crnoj Gori

Zvanični Beograd za svoje osvajačke pretenzije ka Crnoj Gori koristi upravo tamošnje Crnogorce koji se iz političkih razloga i finansijskih benefita predstavljaju kao ''ugroženi Srbi''. Ti ''ugroženi Srbi'' istine radi, su u toliko lošem položaju da ne znaju šta će sa parama i nekretninama koje poseduju. Pa nije ni čudo što se tako čvrsto drže srBstva, koje je postalo jedan od najboljih biznis projekata u Crnoj Gori

Piše: Milutin Cerović

Predstojeći popis u Crnoj Gori izuzetno je bitan, ako ne i od istorijske važnosti, za arhitekte i pokrovitelje velikodržavno-genocidnog projekta ”srpski svet”.

Dugo vremena baroni Minhauzeni u  Beogradu i njihovi izmećari u Crnoj Gori žele da nam predstave da u toj istoj Crnoj Gori procentualno ima bezmalo više Srba no čak u samoj Srbiji!

Evo baš iz tog razloga sada hoće  Beograd i Podgorica na silu da odrade lažirani popis stanovništva Crne Gore.

Kada bi im moglo biti, na popisu bi želeli da predstave da Crnogoraca i ostalih koji nisu Srbi uopšte i nema u državi Crnoj Gori!

Stoga, pisac ovih redova želi da obavesti crnogorski plebs i ostale o sledećim činjenicama.

Vrlo je lako dokazati da autentičnih Srba u Crnoj Gori od pamtiveka do danas nema ni u promilima. Možda veoma malo.

Evo tog krunskog dokaza:

Da oni zaista postoje u bilo kom broju, ne bi Beograd koristio usluge onih koji su rođeni kao Crnogorci, a sada su postali politički Srbi, čitaj plaćeni Srbi, koji to nisu ni po rođenju, niti po kom drugom validnom osnovu.

Dakle, zvanični Beograd za svoje osvajačke pretenzije ka Crnoj Gori koristi upravo tamošnje Crnogorce koji se iz političkih razloga i finansijskih benefita predstavljaju kao ”ugroženi Srbi”. Ti ”ugroženi Srbi” istine radi, su u toliko lošem položaju da ne znaju šta će sa parama i nekretninama koje poseduju. Pa nije ni čudo što se tako čvrsto drže srBstva, koje je postalo jedan od najboljih biznis projekata u Crnoj Gori.

Da izistinski postoje bilo koji Srbi u Crnoj Gori, kojima to piše u krštenici i matičnoj knjizi rođenih, jahač Srbije sa “Andrićevog venca”  bi koristio njih kao zbilja autentične i stvarne Srbe, ali oni zaista ne postoje, makar ne među ovim profesionalnim pripadnicima ”ugroženog srBstva”. Zato se debelo finansiraju fantomski Srbi koji žele da budu sve ono što im se naredi iz Beograda.

Zato da zaključimo – popis koji je najavljen u Crnoj Gori, ima smisla samo po jednom osnovu – da se uredno popiše broj lažnih, izmišljenih Srba, jednom zauvek.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
10.10.2023-07:57 07:57

TAKO JE KUCO CEROVIC !
sad im je narativ iz beograda i upustvo da za propagandu Popisa
samo pričaju da su raniji izbori ,popisi i referendum bili lažni da ce oni/četnici/sad napraviti stvarne i istinite …/da je sve ranije DPS radio-namjestao !? /AV,AV je neđe rekao da mu je najvažniji popis /vjerovatno mislio na imovinu i sl.?! / ološ !

Neko tamo
10.10.2023-09:04 09:04

Znamovda se picoustijèv projekat PES raspada tako ce novi izbori pobjediti crnogorski blok

I tada cemo rijesiti problem sa posrbicama ko sto su hrvati u 3 dana

džudović
10.10.2023-10:06 10:06

Može li se nekako doći do katastarskih podataka o imovini u Beogradu: Vojvode, Pipuna, Radunovića, Zogovića, Đukanovića i ostali srboida. To me inetersuje zbog ovih koji na izborima glasaju za njih.

Radovici
10.10.2023-16:42 16:42
Reply to  džudović

Moze ako im mozes nekako doci do JMBG .kasnije mozes sve sam pogledati na E katasar sbije.sretno

R. K.
10.10.2023-11:17 11:17

Da, da, bice to popiš profesionalnih Srba.

Nikola
10.10.2023-15:04 15:04

Popisivanje posrbica ivjernih sluga na koje Vučićevi klovnovi mogu da računaju

Tara
10.10.2023-20:02 20:02

Zamislite..da jedan Terorista-pucista srbijanskog roda..a jos vojvoda cetnik..zeli da bude pres'ednik skupstine