Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Pokret ”Svi za naš grad”: Za dva dana prikupljeno više od 16.000 potpisa podrške građana

''Svi koji vole naš grad i žele da daju svoj doprinos da Podgorica bude još bolje mjesto za život, pozvani su da nam se pridruže u narednim danima''

Za dva dana na štandovima Pokreta ”Svi za naš grad– dr Ivan Vuković”, prikupljeno je više od 16.000 potpisa podrške građana, saopšteno je iz tog pokreta.

“Podrška koja raste iz dana u dan dokaz je da su građani Podgorice riješeni da, kao i do sada, budu snažna podrška dinamičnom razvoju grada, ali i konstruktivan partner lokalnoj upravi u poboljšanju kvaliteta života. Jedini garant da će se ovakav trend razvoja nastaviti upravo je Pokret „Svi za naš GRAD“ na čijem čelu je gradonačelnik, dr Ivan Vuković, iza koga stoje konkretni rezultati”, istakli su u saopštenju.

Foto: Pokret “Svi za naš grad”

Kako podsjećaju, građani koji žele da daju podršku Pokretu, ili da se informišu o detaljima u vezi sa nastupom na predstojećim izborima, mogu posjetiti njihove štandove na Trgu nezavisnosti, Njegoševom parku, City kvartu, Rimskom trgu, Starom aerodromu, Trgu Bećir bega Osmanagića, kod TC Palada, u ulicama Meše Selimovića, Vasa Raičkovića i kod novog parka na Zabjelu.

“Svi koji vole naš grad i žele da daju svoj doprinos da Podgorica bude još bolje mjesto za život, pozvani su da nam se pridruže u narednim danima”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve