Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Podršku SAD za ulazak u Vladu dobiće samo oni koji podržavaju odnos NATO prema Ukrajini

''Radujemo se saradnji sa vladom čiji članovi podržavaju pristupanje Crne Gore EU, jedinstvenu podršku NATO-a Ukrajini, građansku prirodu države, poštovanje ljudskih prava, unapređenje uslova za rad dinamičnog civilnog društva i teže unapređenju reformi za postizanje tih ciljeva''

Podršku Sjedinjenih Američkih Država (SAD) za ulazak u Vladu Crne Gore dobiće samo oni koji podržavaju, između ostalog, odnos NATO saveza prema Ukrajini.

To je TV Nova M saopšteno iz Ambasade SAD u Crnoj Gori.

“Sa interesovanjem čekamo formiranje nove vlade u Crnoj Gori. Nedavni predsjednički i parlamentarni izbori naglasili su opredjeljenje crnogorskih građana ka integraciji u Evropsku uniju (EU), euroatlantskim vrijednostima i podršci NATO-u. U skladu sa tim, radujemo se saradnji sa vladom čiji članovi podržavaju pristupanje Crne Gore EU, jedinstvenu podršku NATO-a Ukrajini, građansku prirodu države, poštovanje ljudskih prava, unapređenje uslova za rad dinamičnog civilnog društva i teže unapređenju reformi za postizanje tih ciljeva”, kazali su iz Ambasade SAD za TV Nova M.

IzvorNova M

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
28.07.2023-09:07 09:07

Tamo gdje je putinovski, antucrnogorski i ravnogorski (ex)Демократический фронт na vlasti i gdje oni odlučuju o bilo čemu imamo – neznanje, nestručnost, kriminal, narkotike, nepoštovanje državnih simbola i isticanje zastave druge države, ruganje sa himnom, seljaštinu, nekulturu,nadripješnistvo, umobolni i neduhoviti seljački humor, nevaspitanje, agresiju, tuče, uvrede, popove, alkoholizam, šovinizam, klerofašizam, izdaju, korupciju, nepotizam i partijsko zapošljavanje. negiraju genocid, podržavaju Putina i agresiju na Ukrajinu. protiv su članstva u NATO, antizapadno i anti USA orijentisani. neko sa kim će ova zemlja, ako budu u vladi, i definitivno otići u sunovrat i vratiti se u srednji vijek

Che
28.07.2023-11:29 11:29

Laži i foliranje.
Podržali ste Zdravkovu i Dritanovu vladu iako nisu nista ispunjali od tih vasih “uslova”.
Podrzacete i ovu Spajicevu koja se sastoji od onih koji su svi odrrda protiv NATO – a i javno i tajno i podrzavaju Rusiju u agresiji na Ukrajinu.