Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

PKS: Selektivna hapšenja rezultat demonstracije sile Miloševića, na meti Crnogorci

Selektivna hapšenja sinoć su, dodaju, rezultat demonstracije sile državnog sekretara MUP-a Rada Miloševića, uzdanice pokreta URA, kojemu su na meti-Crnogorci

Nikšićka policija sinoć uhapsila je sedam članova opštinskog odbora Patriotsko komitskog saveza Nikšić, zajedno sa potpredsjednikom Ilijom Bojovićem, navodno zbog kršenja epidemioloških mjera i držala ih par sati u pritvoru, saopšteno je iz te partije.

“Kako su im rekli, zbog punih „garaža“ pušteni su kasno sinoć dok se tužilac ne izjasni o tome da li ima ili nema elemenata krivičnog djela, što do ovog saopštenja nije uradio. Patriotsko komitski savez jasno je saopštio nekoliko puta da su mjere Ministarstva zdravlja politikantske i selektivne, da pripadnici prosrpskog političkog bloka jurišaju po Nikšiću uzduž i porijeko, bez ikakvih mjera zaštite, da u grad dolaze ljudi sa svih strana, juče sa Kosova, iz Beograda, Hercegovine, da je u gradu totalni epidemiološki kolaps, da su bolnice pune, da nema dovoljno ljekova, da vakcine koje su došle nijesu priznate u Evropskoj uniji, da i po priznanju Instituta za javno zdravlje imaju niz nus-efekata, pa u svijetlu svega nabrojenog, koje mjere građani treba da poštuju?”, navode u saopštenju.

Selektivna hapšenja sinoć su, dodaju, rezultat demonstracije sile državnog sekretara MUP-a Rada Miloševića, uzdanice pokreta URA, kojemu su na meti-Crnogorci.

“Osim što svuda vidi Brana Mićunovića, Milošević raspreda o planu A i B , prijeteći unaprijed građanima Nikšića policijom, koja je, u popriličnom broju, već stigla u grad! On ne shvata, da crnogorska policija neće ići na svoje građane, pa mu savjetujemo da pripremi plan C i D, trebaće mu! Članovi PKS-a su, uostalom, bili u porodičnoj kući, dogovarali način rada za nedjelju, većina u rodbinskoj vezi, koji, usput, imaju i dozvolu od predsjedništva PKS-a za izlazak iz objekata stanovanja zbog obaveza koje imaju u susret lokalnim izborima”, navode u saopštenju.

PKS poziva svoje članove, simpatizere, ostale suvereniste na strpljenje i poručuje im da u nedjelju kazne bar one koji su ključno doprinijeli slamanju Crne Gore i da uskrate glas upravo pokretu URA, čiji vrh sprovodi torturu nad crnogorskim građanima, stalnim hapšenjem, optužbama, vrijeđanjem i prijetnjama, neprimjerenim današnjem vremenu.

“Uskraćivanjem glasa pokretu URA, doprinijećete pobjedi crnogorskog bloka u Nikšiću, pobjedi koja bi bila podstrek suverenističkim snagama na svim ostalim izborima u Crnoj Gori!”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
10.03.2021-14:47 14:47

Cuvajte se moji Crnogorci..Gestapo ce vas pratiti svuda..Oni ne smiju znati dje se vi sastajete..inace ce vas zatvoriti..da ne bi glasali..