Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

PES Tivat: Podržavamo Vladu u pravcu socijalnog i ekonomskog prosperiteta

Stoga, jasno i nedvosmisleno pružamo podršku!  Podrškom 44. Vlade Crne Gore i Pokreta Evropa sad! kao jednog od ključnih političkih aktera u Tivtu, ove godine obezbijeđen je rekordan budžet za Opštinu Tivat od preko 29 miliona

Tivatski inicijalni odbor Pokreta Evropa sad odlučno će nastaviti da podržava put socijalnog i ekonomskog prosperiteta koji je trasirala 44. Vlada na čelu sa premijerom Spajićem.

“Uvažavajući sve što je do sad urađeno u prvih 100 dana rada Vlade, prije svega povećanje minimalnih penzija, deblokadu pravosudja, značajan progres na putu evropskih integracija i važne kapitalne investicije, samo su uvod u program reformi koje slijede do potpune implementacije programa Evropa sad 2”, navodi se u saopštenju.

Kako su istakli, stabilna i posvećena Vlada sa čelu sa premijerom Spajićem imaće u njima saveznika u svim daljim aktivnostima, koje od njih građani očekuju.

“Stoga, jasno i nedvosmisleno pružamo podršku!  Podrškom 44. Vlade Crne Gore i Pokreta Evropa sad! kao jednog od ključnih političkih aktera u Tivtu, ove godine obezbijeđen je rekordan budžet za Opštinu Tivat od preko 29 miliona. Posvećenim radom nastojaćemo da slijedimo prošlogodišnju dinamiku realizacije sa fokusom na kapitalne projekte”, navodi se u saopštennu.

Prema njihovim riječima, Tivat kao brend kada je turizam u pitanju prethodne godine je opravdao stečen epitet “najbolji mali Evropski grad za život u 2023”.

“Ako tome dodamo i rekordnu turističku sezonu, nemamo dilemu da smo na dobrom putu”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve