Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

PES: Skandalozna montaža na televiziji ”Happy”, tražimo izvinjenje i reakciju AEM-a

U Pokretu Evropa sad najavili tužbu

Skandalozna montaža prikazana na televiziji “Happy”, na kojoj su funkcioneri PES-a zamijenjeni Milom Đukanovićem predstavlja nastavak prljave propagande kroz pokušaj izvrtanja realnosti, te povezivanja lidera PES-a sa DPS-om, poručili su iz Pokreta Evropa sad (PES).

“Ne miješamo se u uređivačku politiku ove televizije na kojoj gostuju mnogi političari iz Crne Gore, ali zahtjevamo izvinjenje na osnovu podmetanja i pokušaja diskreditacije neprofesionalnim izvještavanjem”, naglasili su iz PES-a.

Foto: PES

Takođe, u PES-u očekuju i reakciju AEM-a, a taj Pokret će, kažu, “pokrenuti tužbu i u skladu sa zakonom tražiti adekvatnu reakciju nadležnih”.

“Očekujemo da se ovim povodom oglase i oni političari koji često gostuju na “Happy” televiziji i koji će se, nadamo se, ograditi od ovih propagandnih i neprofesionalnih manira svojstvenih režimu protiv koga su se borili”, zaključuju iz PES-a.

Na montirani snimak reagovao je i poslanik Pokreta Evropa sad (PES) Vasilije Čarapić koji je kazao da se Happy TV ovih dana “bori” za ulazak ZBCG i GP URA u Vladu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
21.09.2023-13:14 13:14

Ovom montažom je više uvrijeđen Milo jer je bio tada predśednik a ova persona samo litijaški pulen i prvoborac…

Deki
21.09.2023-14:40 14:40

Jedini je dokaz Vidijo -Hapy pusti vidijo -svakoj podvali koju cinite sa cetnikom haskim zlocincom -Seseljom- napravite stetu Srbiji goru od Skakavaca na zito !

Nikola
21.09.2023-18:19 18:19

Režiser Vučić sa njegovim slugama iz CG
Biće ovog još u sredstvima informisanja Vučićevih poltrona