Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Čarapić: Happy TV se ”bori” za ulazak ZBCG i GP URA u Vladu

Čarapić reagovao na montirani uradak te srbijanske televizije

Happy TV koja se ovih dana “bori” za ulazak ZBCG i GP URA u Vladu je upravo pokazala pravi karakter te borbe, poručio je poslanik Pokreta Evropa sad (PES) Vasilije Čarapić u reagovanju na montirani uradak te srbijanske televizije.

Funkcioner PES-a očekuje da se ovim povodom oglase i oni političari koji, kaže, “često gostuju na Happy TV i za koje Milomir Marić lobira”.

“Uz nadu da će se ograditi od ovih propagandnih i neprofesionalnih manira svojstvenih režimu protiv koga su se navodno borili”, napisao je Čarapić u objavi na platformi X, poznatijoj kao Twitter.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
21.09.2023-14:02 14:02

…mladi Čarapicu ,legitimno je i smece od tv. da se bori za nesto što joj nije “u opisu” ALI je CGore da to smece “utuli “Agencija “koja to pravo ima po zakonu , kako bi se sačuvalo mentalno zdravlje cgoraca.To je TV onog AV ,AV i oni to rade u kontinuitetu i to treba zvati pravim imenom -miješanje u unutrašnje pitanje CG i to je “specijalni mediski rat ,negativna propaganda “protiv CG …To nije susjed kako ga Milatovic definiše “naš više od susjeda …!?” no to je OPAKI susjed 150 godina …!

BMX
21.09.2023-15:22 15:22

AV je tek upalio medijsko propagandnu masineruju. Ovo je tek zagrijevanje. Budite spremni na tone i tone lazi, splacina, podmetanja, montaza, fejkova, uvreda, blaćenja i jos mnogo mnogo ružnih i prljavih bjedastoća u kojima će učestvovati i njihovi domaći sateliti, mediji, analitičari, i naravno … političari koji vam rade iza leđa svo vrijeme. Ako se niste bar malo spremili na taj propagandni udar i oluju onda ste u velikom problemu

Tara
21.09.2023-17:42 17:42

Ko odlucuje gospon Carapicu Happy TV ili vi???