Subota, 25 Maja, 2024
Rubrika:

PES Abazoviću: Sam pojedi famoznu tortu i idi u opoziciju

''Abazovićeve tvrdnje o prodaji EPCG i direktivama Zorana Lazovića jednako su istinite kao i njegova komična izjava da ga međunarodna zajednica moli da bude dio nove Vlade'', navodi PES

U svojoj svakodnevnoj potrebi da uveseljava crnogorsku javnost, tehnički premijer Dritan Abazović je uspio da izazove kontraefekat – njegove vrcave doskočice odavno ne izazivaju smijeh, već samo sažaljenje, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad.

“Abazovićeve tvrdnje o prodaji EPCG i direktivama Zorana Lazovića jednako su istinite kao i njegova komična izjava da ga međunarodna zajednica moli da bude dio nove Vlade”, navodi PES.

Kako su dodali, kao neko ko je izgubio kredibilitet na svim domaćim i međunarodnim adresama, preostalo mu je jedino da svršene srednjoškolce i brucoše magično transformiše u diplomirane inženjere, čime izaziva zgražavanje ne samo javnosti, već i kolega u tehničkoj Vladi.

“Takođe, treba podsjetiti građane da je isti taj Zoran Lazović ispaljivao vatromete kada je Abazoviću pravio većinu sa DPS-om kao i da se taj čovjek i dalje slobodno šeta za vrijeme njegove Vlade čije je formiranje javno proslavljao”, navodi PES.

Kao što su od početka obećavali, Crna Gora će, poručuju, zahvaljujući Evropi sad, dobiti istinski reformsku vladu, čiji će stvarni, a ne fiktivni, prioriteti biti podizanje životnog standarda građana, vladavina prava i evropske integracije.

“Stoga, tehnički premijer slobodno može da prestane da brine o zaduženju i drugim pitanjima, a da famoznu tortu, zaleđenu ili istopljenu, sam pojede prije nego napusti fotelju premijera i ode u opoziciju”, poručuje mu PES.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tito
05.10.2023-16:10 16:10

Tako je, udje dps po dubini na Zenkinu kvotu. Znao sam da Milo ima keca u rukavu.

Nikola
05.10.2023-16:46 16:46

Zašto u opoziciju eka ide odakle je i došao PM