Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević sa ambasadorkom Marselom: Italija najveći zagovornik politike proširenja EU

Pavićević je naglasio da će predsjedavati Vladinom komisijom za odnose sa Italijom, te da će njegov Kabinet biti u stalnoj i intenzivnoj komunikaciji sa Ambasadom Italije

Potpredsjednik Vlade za rad, obrazovanje, zdravstvo i socijalu Srđan Pavićević sastao se danas sa ambasadorkom Italije Andreinom Marselom. Sagovornici su nedvosmisleno potvrdili tradicionalno prijateljstvo i bliske veze koje nas čine prirodnim partnerima na putu Crne Gore prema Evropskoj uniji.

Pavićević je naglasio da će predsjedavati Vladinom komisijom za odnose sa Italijom, te da će njegov Kabinet biti u stalnoj i intenzivnoj komunikaciji sa Ambasadom Italije, u želji da se što brže i kvalitetnije dođe do relizacije brojnih projekata koji će ubrzati naš put prema EU.

Ambasadorka Marsela je poručila da je Italija u kontinuitetu najveći zagovornik politike proširenja EU, pri čemu je naglasila da je Balkan značajan za stabilnost Evropske unije.

“To je razlog više da Crna Gora može računati na kvalitetnu podršku na putu pridruživanja, shodno svojim prioritetima i predloženim programima saradnje”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
09.11.2023-08:45 08:45

Vele da je pojeftinio televizor od 54 inča pa bi trebalo ugrabiti barem dva komada…