Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević: Ko ne zna da se raduje rezultatima, ni jedna mu Vlada neće biti dobra i ni jedna povišica

''Rezultati ne dolaze preko noći! Odgovoran i reformski pristup rješavanju izazova zahtijeva vrijeme.''

Rezultati ne dolaze preko noći! Odgovoran i reformsi pristup rješavanju izazova zahtijeva vrijeme. Ko ne zna da se raduje rezultatima, ni jedna mu Vlada neće biti dobra i ni jedna povišica dovoljna, istakao je potpredsjednik Vlade Srđan Pavićević na press konferenciji i panel diskusiji u sklopu 100 dana rada 44. Vlade, sa fokusom na rezultatima tri ministarstva kojima koordinira Pavićević-Ministarstvo zdravlja, Ministarstvo rada i socijalng staranja i Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija.

Pavićević je pojasnio da je zajednički moto ova tri ministarstva: Za društvo blagostanja: znanja, zdravlja, dostojanstvenog rada i socijalne pravde.

Stoga je ovaj susret, ne sasvim slučajno, upriličen baš 20. februara na Međunarodni Dan socijalne pravde.

“Rezultati ne dolaze preko noći! Odgovoran i reformski pristup rješavanju izazova zahtijeva vrijeme. Ko ne zna da se raduje rezultatima, ni jedna mu Vlada neće biti dobra i ni jedna povišica dovoljna!’’, naveo je Pavićević.

Svi ministri su bili saglasni u tome da – da kvalitetni rezultati i sistemska rešenja ne dolaze preko noći, da javnost mora biti upoznata sa istinskim pomacima i biti uvjerena da su svi oni usmjereni na podizanje profesionalnih standarda i veći kvalitet života u zajednici.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve