Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević: Abazović bi da izborima produži cirkus koji predvodi

''To je i očekivano – jer, osim što bi po svaku cijenu da još malo bude na vlasti, Abazović zna šta i njega i njegove saradnike čeka nakon toga, ukoliko nadležni organi budu radili svoj posao'', istakao je Pavićević

Unastojanju da makar još koji mjesec produži cirkus i lakrdijašenje kojim rukovodi, Dritan Abazović danas je objelodanio ono što zapravo priželjkuje od juna – a to su još jedni parlamentarni izbori, poručio je član Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandar Pavićević.

”To je i očekivano – jer, osim što bi po svaku cijenu da još malo bude na vlasti, Abazović zna šta i njega i njegove saradnike čeka nakon toga, ukoliko nadležni organi budu radili svoj posao”, istakao je Pavićević.

Uvjeren je da, kako kaže, obzirom da već najavljuje vanredne izbore – Abazović planira samostalan nastup URE na njima

”Bez kamufliranja u okviru na brzinu sklepanih koalicija, bez prikrivanja. Jer, tako bi bilo najpravednije – da im građani na izborima daju konačnu ocjenu i o njihovom radu i o onome u šta su pretvorili i institucije i državu, šaljući ih duboko ispod cenzusa, u političku prošlost kojoj i pripadaju”, zaključio je Pavićević.

Podsjećamo, odlazeći premijer Dritan Abazović kazao je danas novinarima u Nikšiću kako ne “isključuje mogućnost raspisivanja parlamentarnih izbora”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve