Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Pavićević: Adžićevo nasrtanje na građane, slika osionosti i bahatosti odlazeće vlasti

''Ne čudi nas što se osoba poput Adžića ponaša kao neki besprizorni kriminalac koji zaštićen obezbjeđenjem nasrće na građane, jer je sve u njegovom mandatu ukazivalo da će ga otvorenim primitivizmom i silom, i završiti'', saopštio je Pavićević

Snimak Filipa Adžića koji se u pratnji svojih tjelohranitelja zalijeće na građane, u ovom slučaju članove sindikalne organizacije, najbolje oslikava osionost i bahatost odlazećih vlastodržaca, poručio je član Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Aleksandar Pavićević.

“Ne čudi nas što se osoba poput Adžića ponaša kao neki besprizorni kriminalac koji zaštićen obezbjeđenjem nasrće na građane, jer je sve u njegovom mandatu ukazivalo da će ga otvorenim primitivizmom i silom, i završiti”, saopštio je Pavićević.

Filip Adžić je, po njegovim riječima, “degradirao” policiju, napravio od nje “partijski servis”, “očistio” je od profesionalaca, i učinio je, kako je kazao, “nesposobnom da se brine o bezbjednosti građana i imovine”.

“Neznaveni ministar, za vrijeme čijeg mandata su se desile najveće tragedije i skandali vezani za sektor bezbjednosti, umjesto da se sakrije negdje od sramote, on svoju aroganciju demonstrira na članovima sindikata. Neznaveni ministar, umjesto što se bahati, treba javnosti da odgovori kako su mu kriminalci ispred nosa izbušili sud, i zašto nije postupio po zahtjevu v.d. predsjednice Vrhovnog suda, koja je tražila jače obezbjeđenje zgrade u fazi renoviranja. Nesposobni ministar treba da objasni da li je iz neznanja ili iz straha od svog šefa, dozvolio da se u sred prikupljanja dokaza, organizuje slikanje Abazovića, na samom mjestu izvršenja krivičnog djela, i tako kontaminira dokazni material”, dodao je Pavićević.

Navodi da je incidentom koji je danas napravio Adžić “iskazao svoju nervozu”.

“Jer je čak i on svjestan da se bliži dan kada će ministarsku fotelju zamijeniti optuženičkom klupom sa koje će odgovarati za sva nepočinstva koja su on i njegov šef učinili državi Crnoj Gori”, zaključio je.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve