Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Papa Franjo poklonio autorsku knjigu Abazoviću

Tokom današnje audijencije premijera u tehnikom mandatu Dritana Abazovića kod pape Franja u Vatikanskoj apostolskoj palati, pored protokolarnih poklona, papa Franjo i Abazović razmijenili su i lične poklone, u vidu autorskih knjiga, saopšteno je iz kabineta Abazovića

Tokom današnje audijencije premijera u tehnikom mandatu Dritana Abazovića kod pape Franja u Vatikanskoj apostolskoj palati, pored protokolarnih poklona, papa Franjo i Abazović razmijenili su i lične poklone, u vidu autorskih knjiga, saopšteno je iz kabineta Abazovića.

“Tako je predsjednik Vlade Abazović Papi uručio svoju novu autorsku knjigu “Kritika globalne etike”, sa posvetom na njegovom maternjem, španskom jeziku: Njegovoj Svetosti, Svetom Ocu Franji, od srca. Dritan Abazović”. Sa druge strane, papa Franjo uručio je premijeru Abazoviću svoju autorsku knjigu “Let us dream” sa posvetom: premijeru Dritanu Abazoviću, sa divljenjem. Franćesko””, naveli su u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZekovic
10.10.2022-19:33 19:33

Oče Franjo, neko Vi je teško podvalio. Pa brat Abaz ne zna da čita i piše. Drugi mu sve pišu, a što će da radi. Za utjehu Vam je Oče Franjo. Nijeste jedini koga je Brat Abaz preveslao. Ipak, Vaše je da praštate, ne bi li ti prevarant izaša na pravi put. Mi u Crnoj Gori nikad mu oprostit nećemo lopovluke, prevare i zločine.