Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

OTVORENA VRATA ”SRPSKOG SVETA”: Populista Jakov Milatović novi je predsjednik Crne Gore

Glavnu biračku podršku za Milatovića obazbijedili su takozvana SPC, Beograd, Moskva, koncern Vijesti, sumnjivi zapadni diplomatski lobiji i propagandni i terenski operativci ”srpskog sveta” koji su mu i donijeli pobjedu. O kakvom se profilu političara radi i koja ideologija stoji iza Milatovića, najbolje govori to što mu je prvi pobjedu čestitao predsjednik Republike Srpske i jedan od istaknutih pobornika ''srpskog sveta'' Milorad Dodik. 

Lider Pokreta Evropa sad, i predsjednički kandidat ”srpskog sveta” i reketaškog koncerna Vijesti, Jakov Milatović, novi je predsjednik Crne Gore, sudeći prema preliminarnim rezultatima drugog kruga predsjedničkih izbora.

Crna Gora je danas birala predsjednika, a biračka mjesta zatvorena su u 20 sati. Građani su mogli da biraju između aktuelnog predsjednika i kandidata DPS Mila Đukanovića i kandidata populističkog Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića.

Prema posljednjim podacima u drugom krugu je glasalo  70,7 odsto glasača ili oko 383.300 građana, a detaljnije kako je protekao izborni dan možete pročitati na OVOM LINKU. 

Milatović je, na osnovu 90 odsto prebrojanih glasova, prema CeMI-ju, osvojio oko 60 odsto glasova, a njegov protivkandidat Đukanović oko 40.

Državna izborna komisija saopštila je da nije bilo podnijetih prijava koje bi ugrozile izborni proces, a tokom dana su posmatrači izvještavali o nepravilnostima. DPS je saopštio da su kancelarije njihovih odbora bile pretresene, što je, prema njihovim riječima, brutalno kršenje izbornih prava građana i pokušaj prekrojavanja izborne volje građana.

Milatović i njegova podrška

Otvorena vrata ”srpskog sveta”

Pobjeda Milatovića po svemu sudeći, otvara vrata ”srpskog sveta” u Crnoj Gori, za koju postoji realna opasnost da bude integrisana u ovaj velikodržavni projekat. To je veoma izgledna mogućnsot jer mladi, nadobudni populista nema iskustva u vođenju države i svakako ne može da se odupre srpsko-ruskom malignom uticaju, podržanom od strane korumpiranih zapadnih ambasada.

Iako se Milatović predstavljao kao ”prozapadni” političar kome su usta puna Evrope i obećanja boljeg života koji čeka građane, jasno je da je lider PES kandidat ”srpskog sveta”.

To je očigledno po podršci koju je dobio – kako od Aleksandra Vučića tako i od Dragana Šolaka, zatim Vojislava Šešelja, Andrije Mandića, odbjeglog biznismena Duška Kneževića koji mu je plaćao školovanje, kriptočetnika iz Demokrata, propagatora genocida nad Crnogorcima Aleksandra Rakovića… I naravno bio je favorit svetosavske sekte (SS) poznate pod akronimom SPC.

O njegovom ekonomskom programu ”Evropa sad” zasnovanom na prevari, u cilju korumpiranja glasača preko novca od sumnjivog zaduživanja koje je zemlju već uvelo u galopirajuću inflaciju, postalo je više i dosadno govoriti. Od toga je svakako najviše koristi imao drugi lider partije Milojko Spajić koji je u roku od dvije godine od kauča ministra Mitrovića stigao da stana u Beogradu na vodi, vile na pijeni od mora i luksuznih automobila.

Glavnu biračku bazu za Milatovića obazbijedili su takozvana SPC, Beograd, Moskva, koncern Vijesti, sumnjivi zapadni diplomatski lobiji i propagandni i terenski operativci ”srpskog sveta” koji su mu i donijeli pobjedu.

O kakvom se profilu političara radi i koja ideologija stoji iza Milatovića, najbolje govori to što mu je prvi pobjedu čestitao predsjednik Republike Srpske i jedan od istaknutih pobornika ”srpskog sveta” Milorad Dodik.

Neočetnici iz DF-a već slave uz trobojke i podignuta tri prsta, dok ispred štaba Evrope sad okupljeni nose srpske trobojke i pjevaju “Znamo šta ih ubija, Kosovo je Srbija”.

Crnoj Gori će sada definitivno trebati nova snaga kojom će morati da se odupre djelatnicima ”srpskog sveta” i korumpiranim zapadnim lobijima koji su instalirali Milatovića na čelo države.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

8 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pe Pera
02.04.2023-21:44 21:44

Pljunite mu pod prozor, xaxaxa, gde je Bob Zeko, gde je takozvani pisac Nikolac picotakis, mukkkkkk, vavava,džaba ste mumlali, gde je Tara, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, pijemo vječeras

SrbNaQrz
03.04.2023-07:48 07:48
Reply to  Pe Pera

Pahomije ti stera :))))

Merlin
02.04.2023-21:50 21:50

Propali ste kao mooda kroz pocepane gaće..”Srpski svet” u kome ste se besplatno školovali, besplatno jeli i spavali po studentskim domovima, besplatno se lečili i zapošljavali…Vi koji ste vladali tim “srpskim svetom”. Ima i EU svet, ali tamo primaju samo molere, čistače klozeta i fizikalce ..

Pahomije
03.04.2023-07:49 07:49
Reply to  Merlin

Merlinka dela jogurta i kožurice zaslužila si

Merlin
03.04.2023-08:42 08:42
Reply to  Pahomije

To će ti sada dati Milo … :)

Crnogorac
03.04.2023-00:03 00:03

Jadni li ste primitivci.
E viva Montenegro
Živio Milo gorska vilo!

BobZeković
03.04.2023-00:04 00:04

Propao je SRPSKI OKUPATORSKI, ZLOČINAČKI PLAN: ISTREBLJENJE CRNOGORACA I CRNOGORKI! 41, 8% je močna snaga koja će stati na put POROBLJIVAČIMA I UGNJETAČIMA CRNOGORSKIH NARODA! SRBALJI, ka što vidite nijeste uspjeli da ne istirijebite! Polako, strpljivi su Crnogorci i Crnogorke. 100 i kusur godina ste nas ubijali, poništavali, iskoriščavali, asimilirali. Naš otpr zlu koje ste nam nanijeli i donijeli, biće sve jači. SMIRENO, PAMETNO, SNAŽNO. DOSTA JE IZGUBLJENIH DRAGOCJENIH CRNOGORSKIH ŽIVOTA. Osjetićete ubrzo snagu borbe jednog naorada za svoje pravo, časti i slobodu postojanja. EVIVAVA MONTENEGRO, SVAKOG DANA JE SVE GROMKIJE!

Uros
03.04.2023-08:41 08:41

Bobe ti ponovo sa svojim parolama. Na sledece izbore padate ispod 20 %, jer nece biti dijaspore, kupovine LK, a preletaci su vec poceli da vas napustaju. Gotovi ste.