Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Osipa se lista “Crno na Bijelo”: Kandidatkinja za poslanicu napustila Abazovića!

Zbog plana Dritana Abazovića da nakon izbora pravi koaliciju sa grupacijom koju predvodi Demokratski front, kandidatkinja za poslanicu na listi Crno na bijelo, Radica Maya Beriša, objavila je da napušta Građanski pokret URA, ogorčena zbog ovakve najave lidera URA

Zbog plana Dritana Abazovića da nakon izbora pravi koaliciju sa grupacijom koju predvodi Demokratski front, kandidatkinja za poslanicu na listi Crno na bijelo, Radica Maya Beriša, objavila je da napušta Građanski pokret URA, ogorčena zbog ovakve najave lidera URA.

foto URA

Ogorčenje je podijelila na Facebook-u, gdje je napisala:

“Da se dogovaram sa onima koji sjutra moje dijete zaklali.NIKADA. Dosta mi je Urinog klackanja. DPS je makar sebe očistio od četništva. Samo još da to malo ublaži to crnogorstvo. A mi da se vraćamo za sto sa četnicima, od mene ne očekujte podršku”, napisala je Beriša.

foto FB

Beriša je na Facebook-u napisala kako je URA sama napadala DF kao politiku iskonstruisanu od DPS.

“Kako samo mogu da pomisle sa njima bilo šta da dogovaraju. Suludo i neozbiljno razmišljanje”, napisala je ona.

Podsjećamo da je advokatica, član OO GP URA Berane i član predsjedništva foruma žena GP URA, Mirjana Pajković, juče saopštila da napušta tu partiju.

CdM je pisao o Abazovićevoj najavi postizborne koalicije sa Demokratskim frontom, ali i podsjetio samo na neke poruke koje je ranije Abazović slao DF-u i oni njemu.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve