Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

ISPRAVKA Veliboru Džomiću nije zabranjen ulazak u Crnu Goru

Korpus lojalan pokojnom Radoviću označio je upravo prvog operativca SS protojereja-stavrofora – Velibora Džomića kao glavnog krivca za izdaju Amfilohijevog amaneta! Kako su ranije kazali naši izvori iz amfilohijevskog korpusa takozvane SPC, Džomić je najzaslužniji za sastavljanje ’’nakaradnog temeljnog ugovora’’. Stoga se postavlja pitanje da li je Džomić, u strahu od Amfilohijeve kletve, izdejstvovao da ga pušte u Crnu Goru da bi pokušao da se moli na ''đedovom'' gorbu, da ga pokojni mitropolit poštedi od kletve?

Navodi iz prvog teksta su se nakon analize raskrinkavanje.me pokazali kao dezinformacija.

Prvi operativac svetosavske sekte (SS) poznate pod akronimom SPC Velibor Džomić, kome nije zabranjen ulazak u Crnu Goru uprkos medijskim spekulacijama, jutros je snimljen kako, po svemu sudeći, obavlja operativne poslove ulicama Podgorice.

To se može vidjeti na snimku koji kruži društvenim mrežama, a na Twitteru ga je podijelila predsjednica OO Liberalne partije Nikšić, Jelena Marković.

Ona je upitala što ovom prilikom rade MUP i Uprava policije.

Kako su mediji javili prije desetak dana, ulazak u Crnu Goru zabranjen je prvom operativcu svetosavske sekte Džomiću, ali i direktoru jednog od operativnih centara sekte, kodnog naziva ”manastir Dajbabe” Danilu Išmatovu.

Ispostavilo se da Džomiću ipak nije zabranjen ulazak u Crnu Goru i da slobodno može da vrši svoje operativne aktivnosti na teritoriji naše države.

Kriv za korona kletvu

Treba podsjetiti da je Džomić, koji važi za prvog operativca svetosavske sekte (SS) bliskog BIA-i, sa zilotskim žarom branio svoje mistično stanovište da litije i tamjan liječe koronavirus, a početkom 2020. godine, kada je pandemija bila u zamahu, je kazao da ”vjernici ne treba da se plaše jer su molitvene litije najbolji lijek od svakog virusa, pa i od koronavirusa”.

Atanasije, Džomić i Amfilohije: Manipulacijama o tome da ima lijek za koronu poslao u smrt dvojicu šefova?

Nakon toga Džomić je prozvan ’’pravoslavni vrač’’ i ’’svetosavski epidemiolog’’. Dovodio se u vezu sa olakim shvatanjem  korona-kletve koja je u samo nekoliko mjeseci pokosila četiri istaknuta visoka funkcionera SS Irineja Gavrilovića, Amfilohija Radovića, Atanasija Jevtića Momčila Krivokapića.

Džomić se smatra indirektno odgovornim za njihovu sudbinu jer je tvrdio da ima lijek za koronu i da njegovi pretpostavljeni nemaju razloga za brigu, što je dovelo do olakog shvatanja korona kletve – kako je u javnosti postala poznata nakon što je od ovog virusa za kratko vrijeme preminulo nekoliko lidera SS.

Takođe se spekulisalo da su po njegovim uputstvima zaposleni u SPC kadili ulice Berana kako bi taj grad očistili od korone.

Izdao Amfilohijev amanet

Kao krivca broj jedan za izdaju Amfilohija srpski korpus lojalan pokojnom Radoviću označio je upravo prvog operativca SS protojereja-stavrofora – Velibora Džomića!

Đedo ne kuni me molim te!

Kako su ranije kazali naši izvori iz amfilohijevskog korpusa takozvane SPC, Džomić je najzaslužniji za sastavljanje ovako ’’nakaradnog temeljnog ugovora’’.

’’Džomić je sastavljao temeljni ugovor i iz njega, po nalogu Beograda, izbacio sve što mu je Đedo rekao da stavi kao dio njegovog amaneta. Njegova izdaja je još veća ako se zna da je, navodno, dok je Amfilohije bio živ bio njegova desna ruka i čovjek od povjerenja. To što ga je ovako olako izdao govori najviše o Džomiću, plitkoći njegove vjere i moralnih svjetonazora’’, rekli su još ranije naši izvori.

Stoga se postavlja pitanje da li je Džomić, u strahu od Amfilohijeve kletve, izdejstvovao da ga pušte u Crnu Goru da bi pokušao da se moli na ”đedovom” gorbu da ga pokojni mitropolit poštedi od kletve?

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
03.11.2022-14:42 14:42

…sve namjerno rade po zadatku SRB /rusije /-OLOŠ !

Ljiljana
03.11.2022-19:10 19:10

Objavite sliku dzomica i kurtija koji dize tri prsta u opustenom druzenju cime salje poruku da vucic I rama imaju svoje ljude da razvale drzavu a vi crnogorci sjedite ka pizde doma i nemojte na proteste umjesto partije suverenisticke organizacioni odbor da izvedu na ulice glasace clanstvo iz svih gradova mi ka kukavice gadne

Rada
03.11.2022-20:28 20:28

Vise sotona u cg no na noc vjestica

COL
04.11.2022-04:26 04:26

Đe je skriven Amfilohijev testament, u njemu je sve pisalo?