Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

OPERACIJA ”MALTEZER”: Da li je Bato morao da podrži Vukšića?

Veoma je simptomatično što je Carević podržao Vukšića kada se zna da je nosilac izborne liste ''Narodna koalicija – Složno i tačka'', dok je bio na čelu ANB-a, raspolagao izvjesnim lascivnim podacima o svom najnovijem političkom saborcu

Kontroverzni svetosavski tajkun, uzurpator državnog zemljišta i bivši predsjednik Opštine Budva poznat po mnogim aferama Marko Bato Carević podržao je podjednako kontroverznog, bivšeg šefa ANB-a, advokata klanova Dejana Vukšića, nosioca izborne liste “Narodna koalicija – Složno i tačka”.

“Kada vas podrže najistaknutiji grbaljski prvaci poput Carevića u istom momentu osjetite radost, ali i obavezu da dostojno predstavljate Grbalj, pa i cijelu Boku na narednim izborima. Zajedno u nove pobjede”, napisao je juče u saopštenju proslijeđenom medijima kontroverzni svetosavski plejboj u pokušaju Dejan Vukšić.

I pored toga što je Vukšić javno Careviću uputio slatkorječivi hvalospjev, kakav ni tek vjenčani Aleksa Bečić zasigurno ne bi iskazao svojoj izabranici, u javnosti su već počele da se javljaju spekulacije da iza ove podrške stoje skriveni motivi.

Kako su kazali izvori Portala Aktuelno, veoma je simptomatično što je Carević podržao Vukšića kada se zna da je nosilac izborne liste ”Narodna koalicija – Složno i tačka”, dok je bio na čelu ANB-a, raspolagao izvjesnim lascivnim podacima o svom najnovijem političkom saborcu.

Marko Bato Carević (lijevo) i maltezer (desno)

”Postoje osnovane spekulacije u određenim političko-bezbjednosnim krugovima da je Vukšić svojevremeno dok je bio na čelu ANB-a, na sjednici Odbora za bezbjednost i odbranu Skupštine Crne Gore iznio zabilješku da se Carević prati. Pominjana je i jedna ženska osoba i pas rase ‘maltezer’, zato je u pojedinim krugovima ova operacija dobila neformalno ime po ovoj vrsti psa”, rekli su naši dobro upućeni izvori.

Na osnovu ovoga, kako navode, osnovano je posumnjati da Vukšić ima kompromitujuće podatke o kontroverznom svetosavskom tajkunu Careviću.

”Ne bi bilo začuđujuće da je Vukšić ucijenio Carevića za podršku”, rekli su naši izvori.

Kontroverzni grbaljski tajkun Carević je narodski rečeno ”dušu dao” da bude ucijenjen jer je poznat po brojnim aferama o čemu možete čitati na OVOM LINKU.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Marko
07.06.2023-09:18 09:18

Možda je Bato prao milione za Mila Božovića pa Batu odgovara da Božović bude zatvoren ili nešto mnogo gore?
Izgleda da je tačno da je Božović ošamario Carevića prošle godine i da se Bato morao povući iz politike …