Nedjelja, 19 Maja, 2024
Rubrika:

NVO Crnogorski obraz: Bojimo se da Crnu Goru ne puste u sunovrat neuki ljudi

NVO Crnogorski obraz saopštio je da s pravom strahuje da će od 2. decembra dosta toga krenuti niz brdo, jer među predloženim kandidatima za buduću Vladu ima svega osim eksperata

Zahvaljući novoj parlamentarnoj većini u Crnoj Gori stvorili su se uslovi da se potru sve dosadašnje tekovine multinacionalnog sklada objednjinjenog u antifašizmu kao krucijalnom utemeljenju civilizacijskog napretka svake demokratske države. NVO Crnogorski obraz saopštio je da s pravom strahuje da će od 2. decembra dosta toga krenuti niz brdo, jer među predloženim kandidatima za buduću Vladu ima svega osim eksperata.

“Put prosvjetnog, naučnog, kulturnog, ekonomskog i svakog drugog napretka u Crnoj Gori u startu je obezvrijeđen lošom glumom needukovanih učitelja čiji je jedini strateški cilj predati Crnu Goru Velikoj Srbiji i potrijeti njenu hiljadugodišnju državnost. Teško da će “onaj koji je nenaučen postao učitelj drugima” unijeti nadu u budući prosperitet uzimajući u obzir nezaobilaznu činjenicu da je taj “učitelj” svoju prosvijtiteljsku misao zasnovao na mitotvorenoj dogmi SPC. Citiraćemo Lao Ce: Učenje je kao veslanje uzvodno; čim se prestane, odmah se kreće nazad”, navode u saopštenju.

Dodaju da se boje da Crnu Goru ne puste u sunovrat neuki ljudi, željni lične slave, puni sujete, zlih namjera, izdaje i osvete. Sve je to trenutno na crnogorskoj sceni, a narod crnogorski s pravom strahuje da ce platiti previsoku cijenu.

“Mudar čovek gleda na prostranstvo i ne smatra malo tako malim ni veliko tako velikim, jer on zna da dimenzije nemaju granica – kazao je Lao Ce. Zato, odbrana Crne Gore i njen spas, leži u svakom Crnogorcu i Crnogorki. Ne smijemo dozvoliti da nas unište i potčine oni koji imaju iskustvo u tome. A znamo dobro da je narod crnogorski to “iskustvo” platio izgladnjivanjem, zatvaranjem,silovanjem, masovnim hapšenjem i robijanjem, vješanjem i drugim metodama mučenja i ubijanja. Nikada Crnogorci nijesu prvi napadali, uvijek su se kroz istoriju samo branili od raznih ala i zloslutnih vrana. Branili su svoje i sebe od drugoga, ali i druge od sebe čime su utemeljili zakon čojstva kao fundamentalnu odrednicu svoje nacionalne vertikale”, rekao je on.

Svi ljudi koji nemaju srca su glupi. Jer naše misli ne dolaze iz naših glava, već iz naših srca, citirali su iz te NVO Hajnriha Hajnea.

“U tom duhu poručili svim skrivenim I javnim neprijateljima Crne Gore da naša ranjena srca od 1918. imaju dovoljno snage da odole novim udarima ali do jedne ure, potonje ure koja se zove strpljenje! Ako ste nas ponovo ranili nijeste nas pokorili i nećete nas bez otpora ubiti i izbrisati s mape svijeta sve da se oživjeli apostoli nove Vlade proglase svecima novog srpskog poretka. Nas je vrhovni vođa Sv. Petar Cetinjski davno sabrao oko naše Crnogorske autokefalne crkve, a u onom veličanstvenom pokliču “da je vječna Crna Gora” živi oganj naše odbrane od nečastivih sila koje su se zlokobno nadvile nad našim slobodarskim nebom”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Annet
23.11.2020-21:58 21:58

Strahuje gradjanska Crna Gora!!!! Bravo za Crnogorski obraz.Hrabro i istinom protiv kukavicke izdaje i lazi! Da je vjecna Crna Gora!

KIKI
24.11.2020-08:08 08:08

DOSTA . PRODALI STE OBRAZ SRPSKIM FASISTIMA I SADA JE VRIJEME DA PATITE . KADA SU SRPSKI FASISTI UBIJALI I PONIZAVALI DRUGE , BILO JE OK . SADA JE RED NA VAS .

KIKI
24.11.2020-08:20 08:20

NE SEKIRAJTE SE I VI SRPSKI FASISTI , I VAMA USKORO DOLAZI KRAJ A I NAROD SRBIJE KOJI JE PRILICNO PODRZAVAO FASIZAM CE PLATITI . I TREBA . SADA KAD VIDI DA GUBI VIDECE KAKO JE TO .