Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

NSD Budva: Pozivamo Jovanovića da se ne upušta u avanturu rušenja vlasti

''Imamo kvalitetnu argumentaciju da se privremena uprava ne uvodi zbog toga što nismo htjeli da glasamo za smjenu Mila Božovića''

Još jednom dobronamjerno pozivamo Nikolu Jovanovića da se ne upušta u avanturu rušenja vlasti u Budvi, poručili su iz tog opštinskog odbora Nove srpske demokratije (NSD).

Milo Božović, prema njihovim riječima, nije dobro procijenio da treba da “glasamo za njegovu privremenu, a u stvari trajnu smjenu”.

“Glasalo bi se u stvari da Nikola Jovanović preuzme i zakonodavnu i izvršnu vlast. Više od 11 mjeseci je nevin u pritvoru i kad smo već istrajali skoro godinu da ne ugrožavamo njegovu poziciju, nema potrebe ni sad to da radimo i na određen način prihvatamo da ima osnova za njegov pritvor”, naveli su iz NSD Budva u saopštenju za medije.

Tek će, kažu, krenuti pregovori sa Vladom.

“I imamo kvalitetnu argumentaciju da se privremena uprava ne uvodi zbog toga što nismo htjeli da glasamo za smjenu Mila Božovića. Još jednom dobronamjerno pozivamo Nikolu Jovanovića da se ne upušta u avanturu rušenja vlasti u Budvi”, zaključuju iz NSD.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve