Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Knežević najavio izlazak široke koalicije na izbore u Andrijevici: Spremni da odbranimo pobjedu

“Ja nisam zadovoljan radom dosadašnje opštinske uprave, te samim tim smatram da akteri koji su doveli do današnje političke krize u budućnosti ne bi trebali da obnašaju važne funkcije u Andrijevici, istakao je Knežević

Na danas održanoj sjednice Koordinacionog odbora DNP u Andrijevici na kom su prisustvovali predstavnici partnerskih stranaka, NSD,SCG,PCG, najavljen je zajednički nastup na predstojeće lokalne izbore zakazane za 2.jun.

“Ovoliki broj prisutnih na našem prvom partijskom skupu je najbolja potvrda naše snage i ugleda koje DNP uživa u vasojevićkom kraju. Srećan sam što danas zajedno sa prijateljima i saborcima iz Nove Srpske Demokratije ,Dejanom Đurovićem, predsjednikom Slobodne Crne Gore Vladislavom Dajkovićem i predsjednikom Prave Crne Gore Markom Milačićem mogu da najavim naš zajednički izlazak na predstojeće izbore”, kazao je predsjednik DNP i poslanik u Skupštini Milan Knežević.

Ističe da ljudi iz njihove koalicije nikog nisu izdali, niti su bilo kome nešto dužni.

“Ja nisam zadovoljan radom dosadašnje opštinske uprave, te samim tim smatram da akteri koji su doveli do današnje političke krize u budućnosti ne bi trebali da obnašaju važne funkcije u Andrijevici”, istakao je Knežević.

On je pozvao sve političke partije, građanske liste i pokrete, izuzev DPS a i satelita, na zajedničku listu koja bi osigurala pobjedu onih snaga koje su pobijedile DPS na istoriske izbore 30.avgusta.

Poslanik NSD-a Dejan Đurović je istakao da će ta koalicija predstavljati stožer buduće vlasti koja neće dozvoliti upravljanje prirodnim resursima, hidrocentralama i drugim prirodnim bogatstvima Andrijevice sumnjivim licima povezanim sa vrhom bivšeg režima

“Spremni smo da pobijedimo i pozivam sve građane i građanke Andrijevice da nam se pridruže”, zaključio je Đurović.

Predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković je istakao da ako ih je istorija i čemu naučila jeste da moraju da se drže zajedno ako misle da opstanu, a onda i pobijede.

“Ne mislim da srpski narod ima razloga da bude zadovoljan trenutnom političkom situacijom,  imajući u vidu da ni jedan od naših nacionalnih intresa nije ostvaren. Baš zbog toga sam srećan što danas stojimo rame uz rame sa gospodinom Kneževićem i drugim saborcima iz vremena istoriske borbe za slobodu naše zemlje. Dajemo riječ: Kako smo pobijedili 30. avgusta, tako ćemo pobijediti i 2.juna u Andrijevici”, uvjeren je Dajković..

Predsjednik Prave Crne Gore Marko Milačić je istakao da je srećan što je dio ovog događaja.

“Želim na samom početku da izrazim zahvalnost DNP-u i poslanici Vukićević koja je hrabro istupila i digla glas protiv ulaska tkz.Kosova u Svjet Evrope. Time je bez dileme odbranila volju istinske i slobodarske Crne Gore”, zaključio je Milačić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
08.04.2024-10:58 10:58

Knezevic se biri za pobjedu..cetnika-antidrzavnika kleronacista..Ovo je vise nego kriminalni cin..