Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Novović: Sjever postao veliko gradilište, planiramo još intenzivniji razvoj

Kandidat za poslanika Demokratske partije socijalista, Radule Novović ističe da Demokratska partija socijalista posvećuje posebnu pažnju planovima za ravnomjeran razvoj svih regiona u Crnoj Gori. On je naglasio da će posebna pažnja biti posvećena intenziviranju razvoja sjevera u cilju dostizanja nivoa razvoja ostalih regiona i dodao da je Sjever postao jedno veliko gradilište i da se već sada u taj dio Crne Gore ulaže nekoliko stotina miliona eura.

Kandidat za poslanika Demokratske partije socijalista, Radule Novović ističe da Demokratska partija socijalista posvećuje posebnu pažnju planovima za ravnomjeran razvoj svih regiona u Crnoj Gori.

On je naglasio da će posebna pažnja biti posvećena intenziviranju razvoja sjevera u cilju dostizanja nivoa razvoja ostalih regiona i dodao da je Sjever postao jedno veliko gradilište i da se već sada u taj dio Crne Gore ulaže nekoliko stotina miliona eura.

Novović kaže da je politika Demokratske partije socijalista oduvijek podrazumijevala odgovoran odnos prema svim građanima, od đaka i studenata do penzionera:

“Dakle, naša politika, naša partija okrenuta je svima, bez izuzetka. Nastavljamo dalje, još intenzivnije, nepokolebljivo i odlučno.“

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve