Petak, 17 Maja, 2024
Rubrika:

Novaković: Neću biti predsjednik Skupštine opštine Bar

Predsjednik partije Radomir Novaković smatra  da se ne radi o borbi za fotelje, barem kada je riječ o partiji na čijem čelu se on nalazi, kao i da je to dokazano nebrojeno puta od osnivanja iste

Nakon svega što se izdešavalo na političkoj sceni  Bara poslije izbora održanih 30. avgusta, iz partije Biram Crnu Goru, ističu da su svjesni da je moralo  doći do promjena.

Predsjednik partije Radomir Novaković smatra  da se ne radi o borbi za fotelje, barem kada je riječ o partiji na čijem čelu se on nalazi, kao i da je to dokazano nebrojeno puta od osnivanja iste.

“Okrenuti budućnosti- i ovog puta ćemo ponuditi najbolja rješenja. Ono što sada mogu da kažem je da ja sigurno neću biti predsjednik Skupštine opštine Bar. Možda će naš izbor nekog iznenaditi, ali će, svakako, opravdati ono o čemu stalno govorimo- da je potrebno dati šansu mladima. I to ne samo deklarativno, što je često običaj među akterima političke scene u Crnoj Gori. Jer, mladi imaju znanje, energiju, volju za promjenama, a ne dobijaju priliku da to i pokažu”, kazao je Novaković.

Takođe dodaje, da partija čiji je predvodik i u narednom periodu ostaće isključivo građanska, i kao glavni cilj navodi prosperitet njihovog grada.

“Mi i dalje ostajemo privrženi našim stavovima koje zastupamo od prvog dana- mi nismo ni srpska, ni crnogorska, ni muslimanska ni bošnjačka ni albanska stranka. Mi smo građanska stranka posvećena napretku Bara i Crne Gore. U ova krizna vremena kada se borimo sa ekonomskom krizom, ali i pandemijom koja je zavladala našim životima, potrebno je tragati za novim rjiešenjima. Ubijeđeni smo da će oni koje mi budemo predložili doprinijeti napretku našeg grada”, zaključuje Novaković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve