Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Nova srpska demokratija: Osuđujemo napad na Mustafića i Nimanbegua

Nova srpska demokratija najoštrije osuđuje jučerašnji napad na poslanika Bošnjačke stranke Sulja Mustafića i Force Gencija Nimanbegua od strane demonstranata ispred Skupštine Crne Gore

Nova srpska demokratija najoštrije osuđuje jučerašnji napad na poslanika Bošnjačke stranke Sulja Mustafića i Force Gencija Nimanbegua od strane demonstranata ispred Skupštine Crne Gore.

“Metode uz pomoć kojih je vladao prošli režim, sada kuljaju na površinu i dokazuju da je njihova politika mrziteljska, antidemokratska i antievropska”, saopšteno je iz te partije.

Kako su istakli, takav nepristojan odnos prema predstavnicima manjinskih naroda pokazuje da DPS-u ništa ne znače ljudska prava i slobode, suživot svih naroda i uređena država.

Poručuju da, Nova srpska demokratija podržava onu Crnu Goru u kojoj nema mržnje prema bilo kojoj etničkoj zajednici i gdje se nikome ne uskraćuje bilo koje pravo.

“Vjerujemo da traume koje su juče doživjeli gospoda Mustafić i Nimanbegu neće ostaviti dubljeg traga na život njih i njihovih porodica, a mi im želimo brz oporavak”, zaključuju u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Klempo
13.12.2022-16:19 16:19

Kumim te bogom samo ti nemoj da ih branis kad znamo da su to tvoji ubaceni da bi drugom podvalili ka ono na aerodromu VOJVODA KNEZEVIC!

djomaa
13.12.2022-16:19 16:19

ubačeni elementi u protest odradili posao. Neka vi je srećan zaštitnik prava svih građana četnički vojvoda mandić

Neko tamo
13.12.2022-18:21 18:21

Zar je ova partija još u Crnoj Gori
Četničkom fasisti i vojvodi mandicu treba jos brada i kokarda