Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Demokrate Budva: NOVA ima politički potres mozga, resetovaćemo vas mi na fabrička podešavanja

''Ostatak ove ponjave od saopštenja nećemo posebno komentarisati jer je u pitanju nabacana gomila gluposti i neistina, ali samo zbog građana poručujemo: vlasti sa DPS-om neće biti, jer mi nismo Dritan i Joko, niti Andrija Mandić, da se prodajemo za dubine i visine''

Pored URA-e i Socijalističke narodne partije izgleda da je pad DPS-URA-SNP vlade žestoko pogodio i Novu srpsku demokratiju, jer se i oni zadnjih nekoliko dana ponašaju kao da imaju politički potres mozga. Oće to kad tresneš o pod jako i iznenada! U svojoj pogubljenosti NSD Budva (ali i Podgorica svakako) je danas iznio na naš račun niz neistina, tačnije laži, i niz primitivnih zamjena teza na kojima bi im pozavidjeli zajedno Vojvoda Mandić i najvjerniji im partner -Dritan bivši, navele su Demokrate OO Budva.

Njihovo reagovanje prenosimo u cjelosti

Nego da krenemo redom, manipulaciju po manipulaciju, laž po laž.

U Rezoluciju o genocidu u Srebrenici su amandmanom upravo Demokrate unijele stav da nijedan narod ne može biti genocidan. A pogotovo ne srpski narod, da prevedemo za one uporno zlonamjerne koji ne posjeduju ni trunke političke časti kada se bave ovakvim prozirnim podmetačinama. Dakle, potpuno suprotno od tvrdnje NSD-a.

Nadalje, što se tiče smjene ministra Leposavića, u pitanju je klasična i otvorena laž, jer čitava Crna Gora zna da poslanici Demokrata nisu glasali za smjenu Leposavića. Međutim, ono što je istina, i to znaju svi u Crnoj Gori, je da je NSD, upravo na predlog DPS-a, izglasao interpelacije i smjene i dva ministra u Vladi Zdravka Krivokapića! Tada je sa Duškom Markovićem, Andrijom Nikolićem i Suzanom Pribilović glasao i bivši poslanik Milo Božović!

Što se tiče prinudne uprave u Budvi, tu ne treba da se žalite, to je sam sve završio Bato Carević svojim kriminalnim ponašanjem, ali da nije bilo toga, vi nikad ne biste imali „predsjednika opštine“, shodno dogovoru Andrije Mandića i Dritana Abazovića. Evo, sad imate Juškovića i ekipu da vam opošljavaju (i zapošljavaju) što mislite da treba, ali nam se nešto čini da vam to sve neće valjati ništa jer će prvo pasti izbor Božovića pred Upravnim sudom, zatim idu krivične prijave protiv Juškovića i ekipe, a na kraju ide težak izborni poraz.

Sve u svemu, resetovaćemo vas mi na fabrička podešavanja!

Ostatak ove ponjave od saopštenja nećemo posebno komentarisati jer je u pitanju nabacana gomila gluposti i neistina, ali samo zbog građana poručujemo: vlasti sa DPS-om neće biti, jer mi nismo Dritan i Joko, niti Andrija Mandić, da se prodajemo za dubine i visine.

Kad smo već kod saradnje sa DPS-om, pozivamo vas da iznesete svoje aluzije javno i konkretno,ako vam basta. Mi ćemo odgovoriti vrlo konkretno i početi upravo od Mila Božovića, da vidimo svi zajedno ko je to tokom godina sarađivao sa DPS-om, počev od Aca,Brana,Veska itd itd, takozvanog vama mrskog „zdravog krila DPS-a“.

Kad mi završimo sa vama, molićete za pomoć DPS-a kao šef poslaničkog Kluba DF Slaven Radunović sa stepenica ispred Skupštine Crne Gore tačno godinu dana od velike pobjede 30.08.2022.godine. Možda ovima sa lokala bude lakše da dobiju tu pomoć. Imaju bolju konekciju očigledno, jer nije izostala ni ranije, pogotovo ne u Budvi!

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
24.08.2022-12:48 12:48

Nije toliko strašno što nijesu glasali za smjenu Leposavića koliko je strašno što se sa tim diče i danas…