Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Zečević: Vlada mora biti kako kažu tajkuni iz Vijesti, Ivanović sudi kako bi se eliminisali lideri DF-a

Po tajkunskoj logici Vlada mora biti kako kažu tajkuni iz Vijesti, a ne narod, saopštio je poslanik DF-a u Skupštini Crne Gore i predsjednik OO Nove srpske demokratije Podgorica Radoš Zečević

Tajkunski mediji, iznajmljeni analitičari i kupljeni NVO aktivisti vode besomučnu kampanju protiv srpskog naroda i dosljednih političara u Crnoj Gori, psuju i vrijeđaju, finansiraju lažne ankete na koje se potom pozivaju u javnim nastupima. Po tajkunskoj logici Vlada mora biti kako kažu tajkuni iz Vijesti, a ne narod, saopštio je poslanik DF-a u Skupštini Crne Gore i predsjednik OO Nove srpske demokratije Podgorica Radoš Zečević.

“To hapšenje demokratije je u jasnoj poruci zašto naši vodeći političari po kojima se prepoznaje Demokratski front ne bi trebalo da budu dio kabineta (Zdravka) Krivokapića. Zato što (Željko) Ivanović, tajkuni i razni sorošoidi to neće, a Krivokapić „mora“ da ispoštuje vlasnike Vijesti, a ne političare i stranke koje su ga dovele do pozicije mandatara. Ivanović je tužilac koji i sudi kako bi se eliminisali lideri Demokratskog fronta, još je potrebno kazniti narod i obnoviti pravosudnu hajku za tzv. terorizam i tzv. pranje novca, gazeći istinu i zakone Crne Gore”, naveo je Zečević.

Lidere i druge političare iz Demokratskog fronta nije osudila ni gonila BIA, niti Srbija, nego, kako dodaje Zečević, Ivanovićev poslovni partner i ideološki drug Milo Đukanović kojeg pokušavaju da spase tako što će prvo pogaziti volju naroda, a onda i zakone o prezumpciji nevinosti.

Zečević smatra da je jedan od lidera DF-a Andrija Mandić je optužen jer je tako odlučio Milo Đukanović, a ne Aleksandar Vučić ili dokazi, a Televizija Vijesti je taj sudski proces prenosila zato što je medijski interesantan, zato što je to gledala čitava Crna Gora, da bi zarađivala i dodatno širila vlastiti uticaj.

“Lično mi je žao što nije odustala da direktno prenosi ovaj proces, kako bi to radila i tako podigla svoj uticaj meni mnogo draža Srpska Televizija. Potom bi, na osnovu tako povećane gledanosti, najveći iznos sredstava koje smo opredijelili za izborne kampanje trošili na toj televiziji, a ne kod TV Vijesti. Prva i Druga porodica rade protiv naroda kao sijamski blizanci, a sve za sebe. Zajednički su potrošili Pozitivnu Crnu Goru, jednostavnim centaršutom Miško Perović je ovo svoje mezimče nabacio Milu Đukanoviću i posadio ga na ambasadorski kanabe. Mislim da slično planiraju da urade i sa URA-om. Volio bih da se varam. Ono u šta sam siguran i što mi se ne čini to je da imaju nesavladivi strah od najavljene borbe protiv tajkuna i mafije od čega se Ivanović i Perović, kao i Milo Đukanović boje. Zato se ovako i snažno radi protiv Andrije Mandića i drugih lidera Demokratskog fronta”, ocijenio je Zečević.

Narodu je veoma jasno ko ruši neizabranu demokratsku vladu, ko sprečava da se formira, ko hoće privatnu, a ne narodnu vlast.

“Kao poslanik, u potpunosti ću iskoristiti svoje ustavno pravo, poštujući odluke stranačkih organa da i ja kažem svoju riječ. Mene je birao narod, a Ustav kaže „poslanik se opredjeljuje i glasa po sopstvenom uvjerenju“ i mogu kao predsjednik najvećeg opštinskog odbora Nove srpske demokratije obećati svojim glasačima da ih neću izdati i da ću birajući između ambasada i Vijesti sa jedne strane i naroda sa druge, uvijek izabrati narod”, zaključuje Zečević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve