Četvrtak, 9 Maja, 2024
Rubrika:

Nimanbegu: Ulcinju potrebna dokazana, poštena, prava i jaka ruka

Demokratska svijest građana Opštine Ulcinja, navodi Nimanbegu, danas je na mnogo višem nivou i stvoreni su uslovi da se na ovim izborima takmičimo sa kvalitetnim programima i novim alternativama kako bismo stvorili bolju perspektivu za sve građane Ulcinja

Ulcinju je potrebna dokazana, poštena, prava i jaka ruka, ovoj opštini je potrebna FORCA, kazao je predjednik te partije Genci Nimanbegu na početku kampanje za lokalne izbore u Opštini Ulcinj.

”Na ove izbore dolazimo sa konkretnom ponudom. Sa poštenom i profesionalnom mladom ekipom. Uvjereni da naša misija i put kojim Forca ide ispravan. Forca je subjekat koji danas može da ponudi pošteno upravljanje za dobrobit svih stanovnika naše opštine. Građani naše opštine danas se suočavaju sa brojnim problemima. Počevši od njihovih nacionalnih prava do ekonomskih prilika koje su svakim danom sve gore”, kazao je Nimanbegu.

Demokratska svijest građana Opštine Ulcinja, navodi Nimanbegu, danas je na mnogo višem nivou i stvoreni su uslovi da se na ovim izborima takmičimo sa kvalitetnim programima i novim alternativama kako bismo stvorili bolju perspektivu za sve građane Ulcinja.

“Imaćete priliku da izaberete novu i pravu opciju za bolju administraciju, u službi vaše budućnosti u jednom lijepom i bogatom gradu! Uvjeren sam da je FORCA od dana nastanka do danas jedini subjekat koji ima za cilj ostvarivanje nacionalnih prava, blagostanje i ekonomski razvoj svih njenih stanovnika”, dodao je Nimanbegu.

Zato smo izašli sami na ovim izborima, ističe on, a slogan smo izabrali Časno i pravo.

“Možemo izaći pred svakog građanina na ovim izborima jer se Forca dokazala konkretnim rezultatima i nudi model poštenog upravljanja kao najbolju alternativu koja vodi ka boljitku građana”, ocijenio je on.

Prema njegovim riječima, Forca se takmiči sa vizionarskim i konkretnim izbornim programom za podsticanje ekonomskog razvoja i otvaranja novih radnih mjesta i, kako kaže, “taj program biće primjer za sve”.

“Takođe, predstavljamo mlade i poštene ljude, patriote koji imaju svoje vrline, imaju dobre kvalifikacije i dovoljno iskustva da realizuju ovaj program. Odlučili smo da napravimo koaliciju sa građanima jer Opštinom Ulcinj treba da upravljaju politički predstavnici koji rade za građane, a ne za sopstvene interese. Za nas su građani na prvom mjestu i ovi izbori su za njih. Godinama unazad čuo se samo glas političara koji su međusobno dogovarali, sada je red da se čuje i glas građana putem njihovih glasova”, naglasio je Nimanbegu.

Zbog toga, kaže lider te partije, za razliku od drugih partija na ovim izborima, “Forca vjeruje da je poštenija prema građanima”.

“Svaka politička partija mora da se direktno suočiti sa biračima. Mi nismo pristali da budemo dio dogovora sa potrošenim i kompromitovanim političkim ličnostima. Odbili smo da postanemo dio neprirodnih i neprincipijelnih koalicija koje su druge stranke sastavile zbog interesa da budu dio vlasti. Mi koaliciju imamo samo sa biračima, njima služimo i pred njima polažemo račune za naš rad i naše ciljeve”, istakao je Nimanbegu.

“Ovoj opštini je potrebna dokazana, poštena, prava i jaka ruka. Ovoj opštini je potrebna FORCA”, poručio je Nimanbegu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve