Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikolić: Sramna izjava Andrije Mandića

Upozoravamo građane da ne nasijedaju na provokacije te da ne dozvole da njihova vjerska osjećanja budu zloupotrijebljena zarad političkih interesa Andrije Mandića i njemu sličnih", saopštio je Nikolić

Portparol DPS-a Miloš Nikolić poručio je da je “jučerašnja izjava četničkog vojvode Andrije Mandića kojom po zna koji put priziva građanski rat u Crnoj Gori sramotna je, neodogovorna i nažalost – očekivana”.

Miloš Nikolić

“Mandićeve riječi su kontinuitet njegovog političkog djelovanja i terorističkih prijetnji u kojima on, kao i obično ne pita za cijenu tuđih života. Žalosno je, da je već godinama u kontinuitetu, jedina programska tačka najbrojnije opozicione partije, izazivanje nereda i provociranje sukoba. Doduše, njihova neodgovornost ne čudi, jer ovo nije prvi put da su dio scenarija, iz koga se sklanjaju i od kojeg bježe kad on krene po zlu. Upozoravamo građane da ne nasijedaju na provokacije te da ne dozvole da njihova vjerska osjećanja budu zloupotrijebljena zarad političkih interesa Andrije Mandića i njemu sličnih”, saopštio je Nikolić.

Za Demokratsku partiju socijalista, kako poručuje, mir i međuetnički sklad su vrijednosti oko kojih nema kompromisa.

“To je temelj naše države, i nećemo dozvoliti da ga potkopavaju oni koji u očajnoj poziciji vječnih gubitnika idu u ovoj svojoj suludoj igri na “sve ili nista”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve