Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikolić o slučaju Brajovića: Osuđujemo medijske pritiske i politizaciju

Demokratska partija socijalista je uvijek afirmisala i poštovala princip pretpostavke nevinosti i za taj princip ćemo se zalagati i ovog puta, poručio je poslanik DPS-a Miloš Nikolić

Demokratska partija socijalista je uvijek afirmisala i poštovala princip pretpostavke nevinosti i za taj princip ćemo se zalagati i ovog puta, poručio je poslanik DPS-a Miloš Nikolić na pitanje CdM-a o navodima da je odbjegli biznismen Duško Knežević, vlasnik Atlas grupe, zbog političkih veza, Ivanu Brajoviću predsjedniku parlamenta i Socijaldemokrata SDD otpisao dug od najmanje 50.000 eura sa rivolving kartice u Atlas banci. Nikolić naglašava  da DPS osuđuje politizaciju ovog slučaja i medijske pritiske.

Nikolić

To je nedavno u Skupštini saopštio poslanik Socijaldemokratske partije Raško Konjević. Nakon toga je Specijalno državno tužilaštvo saopštilo da je o tom slučaju formiran predmet 2017. godine.

Predsjednik Skupštine tvrdi da je postupio u skladu sa zakonom i istakao da stoji na raspolaganju i iskazuje spremnost za saradnju sa nadležnim organima Crne Gore kako bi se što brže utvrdila istina o ovom slučaju.

“Vjerujemo u političku i društvenu odgovornost, kao i zakonito postupanje funkcionera koji se nalaze na najodgovornijim državnim funkcijama, i u tom svjetlu posmatramo i tvrdnje koju je gospodin Brajović ovim povodom iznio”, kazao je Nikolić.

Prema njegovim riječima DPS najoštirije osuđuje medijske pritiske i politizaciju ovog slučaja.

“Vjerujemo u kredibilitet crnogorskih institucija za koje smo uvjereni da će sve radnje preduzeti profesionalno i u skladu sa Ustavom i zakonima te da će istraga u ovom slučaju biti lisena bilo kakvih političkih uplitanja i medijskih pritisaka”, zaključio je Nikolić.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve