Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

NIJE NI ČUDO ŠTO GA JE PODRŽAO: Raković i Milatović sanjaju isto ,,konačno rješenje’’ za Crnogorce

Upravo je ime kontroverznog sociopate željnog genocida nad ''separatistima'', Rakovića, neraskidivo povezano sa Jakovom Milatovićem, prije svega zbog njihove mržnje prema Crnogorcima i načina na koji bi se sa njima ’’obračunali’’. Isto kao što je nacistička Njemačka imala ''konačno rješenje'' koje je bio eufemizam za genocid nad Jevrejima, tako i Raković i Milatović imaju sličan plan za Crnogorce

Jedan od lidera demagoškog čuda Pokreta Evropa Sad Jakov Milatović, inače predsjednički kandidat ’’srpskog sveta’’ i reketaškog koncerna Vijesti, poznatijeg kao ’’medijska mafija’’, uporno podmuklim lažima i populističkim trikovima želi da se predstavi kao prozapadni kandidat koji garantuje evropsku budućnost Crne Gore.

Ipak, ovaj podvig je gotovo nemoguća misija i može proći samo kod šake naivnih zaluđenika ’’obrlaćenih’’ lažima koje ’’medijski gang’’ svakodnevno lansira ne bi li pogurao svog kandidata.

Činjenice su ipak neumoljive – najveći dio glasača Milatovića su profesionalni Srbi iz Crne Gore, podržavaju ga ’’intelektualci’’ okupljeni oko veleizdajničkog koncerna ’’Vijesti’’ predvođeni kontroverznim Miodragom Miškom Perovićem. Podršku mladom populisti koji se proslavio kao ’’apostol’’ u klerofašističkoj vladi Zdravka Krivokapića pružila je sama elita ’’srpskog sveta’’.

Njega podržava prva i druga srpska struja – kako Aleksandra Vučića tako i Dragana Šolaka, dvojica četničkih vojvoda – Vojislav Šešelj i Andrija Mandić, takozvana SPC i Joanikije Mićović, odbjegli biznismen Duško Knežević koji mu je plaćao školovanje, kriptočetnici iz Demokrata, propagator genocida nad Crnogorcima Aleksandar Raković

Samo odabrana podrška za ”evropejca” Milatovića

Upravo je ime kontroverznog sociopate željnog genocida nad ”separatistima”, Rakovića, neraskidivo povezano sa Jakovom Milatovićem, prije svega zbog njihove mržnje prema Crnogorcima i načina na koji bi se sa njima ’’obračunali’’. Isto kao što je nacistička Njemačka imala ”konačno rješenje” koje je bio eufemizam za genocid nad Jevrejima, tako i Raković i Milatović imaju sličan plan za Crnogorce.

Opšte je poznato da je Adolf Hitler imao nacističke fantazije o superiornosti njemačke nacije, tako ih ima i Aleksandar Raković. On je kod nacističkog promotera Milomira Marića 18. februara 2021. godine, rekao da Crnogorci imaju mentalitetsku falinku, ovako:

“Ništa nećemo postići podilaženjem manama i mentalitetskim felerima koje stanovništvo tamo u Crnoj Gori realno ima. Moramo da pokušamo te mentalitetske felere da popravimo“, a govorio je i kako su Crnogorci poltroni.

Kao što je Hitler obećavao da će se obračunati sa Jevrejima, tako obećava i Aleksandar Raković. Na Pravnom fakultetu u Beogradu 18. juna 2019. godine, prilikom promocije knjige “Crnogorski separatizam”, Aleksandar Raković je u završnoj rečenici svog izlaganja rekao:

“U jednom momentu njih 100.000 ostaće protiv nas 7 i po miliona, a onda će biti prilike da sa njima razgovaramo, kako im dolikuje.”. Ova gnusna prijetnja genocidom ispraćena je gromoglasnim aplauzom prisutnih srbonacista.

Identične prijetnje su Jevrejima godinama upućivali Hitler i njegovi nacisti, sve dok ih nijesu realizovali.

Milatović gaji slične stavove kao Raković kada su u pitanju Crnogorci. Kandidat Pokreta Evropa sad (PES) za predsjednika Crne Gore Milatović je u VAR sobi u noći između 4 i 5. septembra 2021. rekao:

“Nije bitno ako pogine desetak Crnogoraca na Cetinju, bitno je da Joanikije bude ustoličen u Cetinjskom manastiru”.

Ova zlokobna rečenica kojom ga ucjenjuju Beograd i Moskva, samo je vrhunac sadističkog bezobrazluka i mržnje prema Crnogorcima koju je Milatović ispoljavao 4. i 5. septembra 2021. prilikom nasilnog ustoličenja visokog funkcionera svetosavske sekte Jovana Mićovića na Cetinju. Milatović je tada u čuvenoj VAR sobi sladostrasno uzdisao pun zadovoljstva dok su Crnogorce gušili suzavcem, tukli i terorisali gumenim mecima.

Milatović u VAR sobi se topi od zadovoljstva dok policija i strane službe vrše desant na Cetinje: ”Pa šta ako pogine 10 Crnogoraca”

Milatovićevom zadovoljstvu nije bilo kraja kad se u krvi Crnogoraca ustoličio njegov duhovno-politički otac, lider crnogorske filijale parapolitičke organizacije poznate pod zlokobnim akronimom SPC sa sjedištem u Beogradu – Joanikije Mićović. Izjava o ’’pogibiji 10 Crnogoraca’’, samo ide u prilog Milatovićevoj patologiji i mržnji prema narodu iz koga potiče i od koga se odrodio.

Stoga je sasvim jasno zašto medijskim reketašima i veleizdajnicima iz subverzivnog tabloidnog koncerna Vijesti nikako ne polazi za rukom da svoj resurs Milatovića predstave kao građanski orjentisanog, prozapadnog političara i prije svega Crnogorca.

U.P.A.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

6 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
30.03.2023-14:50 14:50

…gađenje je čitati dalje od naslova i gledanja fotografija ove dvije spodobe…
zamislite izjavu jednoga”…kad krene 7'5mil.na 150hiljada Crnogoraca …kako to prilici nama …”a ovaj “nas”SPODOBA “…šta ako pogine 10Crnogoraca ,samo da se ustoliči…” NEDOSTOJNI !!!
…i s k r e n o —povrace mi se kad ih vidim na slike …!

Krsto
30.03.2023-15:10 15:10

Predstavnik garaganske nacionalne manjine u Srbiji (slika desno), podržao predsjedničkog kandidata (slika lijevo).

Martinić
30.03.2023-16:07 16:07

Ima li Milatović mrski protivnik zapada i vjernik crkve Srbije brata koji živi u raskošnom Los Angelesu?

nisamsrbin
30.03.2023-19:29 19:29

Ako ovi zavladaju, odosmo u ..

TRIJUMF PATOLOGIJE: Kandidat ”srpskog sveta” kome su crnogorski životi samo statistička greška | Skala radio
31.03.2023-13:25 13:25

[…] Milatovićem, prije svega zbog načina na koji bi se ’’obračunali’’ sa Crnogorcima. Kako smo već pisali, isto kao što je nacistička Njemačka imala ”konačno rješenje” koje je bio eufemizam za […]

Pe Pera
31.03.2023-14:10 14:10

Al Vas je milo jeftino kupio….. stamota me je što živio odje….