Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Nenezić: Važno nastaviti kampanju u vezi bojkota, imamo najavu o odgađanju popisa

Poslanik Socijaldemokrata Branislav Nenezić proučio je da jučerašnji stav mandatara Spajića da je popis stanovništva neophodno odložiti predstavlja pobjedu svih onih koji se iskreno i istinski bore za građansku Crnu Goru

Poslanik Socijaldemokrata Branislav Nenezić proučio je da jučerašnji stav mandatara Spajića da je popis stanovništva neophodno odložiti predstavlja pobjedu svih onih koji se iskreno i istinski bore za građansku Crnu Goru.

,,Ovo je pobjeda svih nas koji smo uvidjeli prevaru koja nam je pripremana od 1. do 15. novembra. Poslali smo veoma jasnu poruku da građanska Crna Gora ne uzmiče ni pred kim i da građanska Crna Gora pobjeđuje”, kazao je Nenezić.

Prema njegovim riječima, svi argumenti koje smo u prethodnom periodu prezentovali, a koje ni naši najljući politički protivnici nijesu mogli opovrgnuti ili polemisati sa njima, doveli su novu parlamentarnu većinu u situaciju da prihvate naš zahtjev da se popis stanovništva odloži.

Sa druge strane, on poručuje da će se sa kampanjom o bojkotu popisa stanovništva nastaviti.

“U ovom trenutku imamo samo najavu u medijima mandatara Vlade koja još uvijek nije izabrana, da će njegova vlada, kada se izabere, a ja bih dodao i ako se izabere, odložiti popis stanovništva”, ističe Nnenezić.

Zbog toga je, dodaje, od velikog značaja da kampanju bojkota popisa nastavimo i da na bojkot budemo spremni sve do onog trenutka dok uredba Vlade kojom će se popis odložiti ne bude formalno usvojena.”

,,Pokazali smo da zajedno možemo mnogo i sad je vrijeme da istim tempom i istom snagom nastavimo dalje. Pobijediće evropska, građanska Crna Gora,” zaključio je Nenezić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve