Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

N1: Brnabić nije htjela da se izjasni o klinici svoje partnerke i Abazovića

Premijerka Srbije Ana Brnabić, povodom navoda pojedinih crnogorskih medija da njena partnerka Milica Đurđić i rođeni brat premijera Crne Gore Dritana Abazovića Džihan postaju suvlasnici klinike koja bi trebalo da bude otvorena u nekadašnjoj zgradi BIGZ, kazala je da je njena partnerka individua za sebe i njen profesionalni život je njen profesionalni život

Premijerka Srbije Ana Brnabić, povodom navoda pojedinih crnogorskih medija da njena partnerka Milica Đurđić i rođeni brat premijera Crne Gore Dritana Abazovića Džihan postaju suvlasnici klinike koja bi trebalo da bude otvorena u nekadašnjoj zgradi BIGZ, kazala je da je njena partnerka “individua za sebe i njen profesionalni život je njen profesionalni život”.

„Sigurna sam da će se oni oglasiti po tom pitanju, tako zaista mislim da nema potrebe da ja zloupotrebljavam govornicu Vlade Republike Srbije da pričam o tome“, kazala je Brnabić novinarima na predstavljanju idejnog rješenja za BIO4 Kampus u Vladi Srbije.

Ona je zahvalila novinarki N1 na postavljenom pitanju i dodala da joj je „zanimljivo, ali ne i iznenađujuće da se prvo piše, a onda se pita, tako da je to kao i u mnogim pričama postala istina“.

List Danas je pisao 10. jula da su firme “Marera Real Estate Partners” i “Marera Properties”, u medijima predstavljene kao ruske firme, dok svi podaci pokazuju da su povezane sa ministrom finansija u Vladi Srbije Sinišom Malim, u februaru prošle godine kupile su zgradu BIGZ-a u Beogradu.

Nije poznata konačna cijena, ali dostupne informacije ukazuju da je velelepna zgrada, koja je 1992. proglašena spomenikom kulture, plaćena oko 3,7 miliona eura, kazao je za Gradsku RTV novinar Predrag Popović.

Upravo u ovoj zgradi biće otvorena klinika čiji su vlasnici Džihan Abazović, brat crnogorskog premijera Dritana Abazovića, i Milica Đurđić, partnerka premijerke Srbije Ane Brnabić, naveo je Danas.

IzvorN1

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve